GRATIS MASTERCLASS

De 3 stappen om automatisch en consistent klanten uit je website te krijgen.

Tijdens deze masterclass vertel ik je precies mijn website-strategie waarmee ik gemiddeld tussen de 4k en 9k per maand omzet. Een duurzame strategie die jaren blijft doorwerken.

Hoe krijg je doorlopend en automatisch klanten uit je website

Na deze masterclass weet je precies wat je moet doen om consistent en automatisch leads uit je website te krijgen. Zoals contactaanvragen, kennismakingsgesprekken, verkopen van online cursussen en 1 op 1 klanten. Je leert een duurzame strategie, die jarenlang voor je doorwerkt. Geen quick fix, maar écht resultaat. Geen tips, maar concrete stappen die je direct kunt gaan uitvoeren.

Je kunt de SEO van je website laten optimaliseren. Of alle cursussen volgen die er zijn. Maar dat is niet waarmee je constant klanten uit je website gaat halen. Dat behaal je wel met een website-strategie die specifiek op jouw bedrijf, jouw situatie en jouw website is toegepast. Een persoonlijke aanpak die de resultaten oplevert die jij wilt. Hoe je dat doet, ga ik je leren in deze masterclass.

Herken je dit?

Je hebt een website, maar er komen geen klanten, aanvragen of verkopen uit.
Het lijkt je heerlijk als er consistent en automatisch klanten uit jouw website komen, zodat je minder afhankelijk bent van social media, en gerust een tijdje offline kunt zijn. Je hebt alleen geen idee waar je moet beginnen om het genereren van klanten via je je website op gang te krijgen.
Je vraagt je af waarom je website geen klanten oplevert. Je website is zo mooi en past goed bij je, maar doet niks. Wat op je website werkt er nu niet goed?
Je ziet dat mensen je website bezoeken, maar dit aantal stijgt niet, en levert ook niets op.

Je leert een duurzame strategie, die jarenlang voor je doorwerkt. Geen quick fix, maar écht resultaat. Geen tips, maar concrete stappen die je direct kunt gaan uitvoeren.

Na de masterclass:

1. Heb je helder welke 3 stappen er nodig zijn om consistent klanten uit je website te halen.

2. Weet je waarom je nu nog weinig of geen klanten uit je website haalt, en wat je concreet kunt doen om dat wel te bereiken.

3. Weet je hoe je de statistieken inzet om het resultaat te behalen dat je wilt.

4. Weet je waar je nu vandaag nog moet beginnen om leads uit je website te krijgen.

Hoe ga je deze resultaten bereiken?

Hulp bij bloggen

Tijdens deze masterclass…

vertel ik je mijn eigen website-strategie, die ik toepas op mijn websites en bij mijn klanten. Na afloop weet je precies hoe je dit ook toepast.

leer je de 3 stappen die nodig zijn om constant en automatisch leads uit je website te halen.

leg ik je haarfijn uit waarom er niet één strategie is die werkt, maar dat dit per persoon, per website en per bedrijf anders is. En hoe je jouw strategie daarin vindt.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sabine Boogaard, webdesigner en blogger en sinds eind 2014 ben ik woonachtig in Colombia. Met mijn no-nonsense, actieve en vooral persoonlijke aanpak heb ik inmiddels meer dan 130 ondernemers aan een professionele website geholpen.

Veel ondernemers denken dat ze een website maken en *boem* de klanten melden zich aan. Maar zo werk dat niet, daar is meer voor nodig. Ik ben hier expert in.

Op zowel mijn blog als zakelijke website, waarop je nu aan het lezen bent, krijg ik meer dan 17.000 bezoekers per maand. Waarvan zo’n 83% via Google. Bezoekers die mij als vanzelf vinden en klant worden.

Met mijn krachtige en persoonlijke op jouw afgestemde 1 op 1 traject help ik jou dit ook te bereiken. Zodat je zo veel mogelijk potentiële klanten kunt inspireren met jouw talenten en kennis. En je een winstgevend en groeiend bedrijf opzet.

Doorlopend leads uit website krijgen
Gratis masterclass website klanten

Meld je GRATIS aan voor de masterclass en:

… leer precies welke stappen je moet zetten om een constante klantenstroom uit je website te krijgen;
… stel de vragen die je hebt aan het einde van de masterclass;
… krijg de masterclass daarna in je e-mail, zodat je deze kunt terugkijken;
… begin meteen om consistent klanten uit je website te gaan halen.

Kun je er niet live bij zijn?

Dat is geen probleem! Na de masterclass krijg je de video in je e-mail.

Ik heb super veel zin om jou mijn website-strategie te gaan vertellen en je te laten zien hoe jij ook deze resultaten bereikt.

Wil je erbij zijn? Meld je nu gratis aan en ontvang een e-mail zodra je je kunt inschrijven op een nieuwe datum!

Jouw vragen beantwoord

Niks, deze is helemaal gratis!

Jazeker, dat kan. Na de masterclass krijg je deze per mail toegestuurd.

Ja. Je krijgt automatisch een herinnering voor de masterclass en de opname wordt naar je e-mailadres gestuurd. Daarna zal je af en toe nog een mail van mij ontvangen met handige tips, inzichten en kortingen. Je kunt je altijd uitschrijven.