OVER MIJ

Een avontuurlijke doener en een creatieve dromer, dat is wie ik ben. Ik ben voor mijn ex-grote liefde naar Colombia geëmigreerd en woonde jarenlang op een boerderij midden in de natuur, samen met adoptie-hondje Juaco. Inmiddels ben ik gescheiden en woon ik weer in miljoenenstad Bogotá, midden in het hoge Andesgebergte. Hier heb ik alle vrijheid van de wereld en genoeg rust en ruimte voor mezelf en mijn creatieve ideeën.

Online cursus bloggen voor ondernemers
Websites voor ondernemers
Leren bloggen

Voordat ik met mijn eigen bedrijf startte, was ik altijd al bezig met mijn eigen ontwikkeling. Ik heb niet alleen twee mooie diploma’s behaald (Pedagogiek & Gezondheidswetenschappen), ik schreef ook een succesvolle blog vanuit Colombia over dit prachtige land en de mooie reizen die ik hier maakte. Mijn blog heeft maandelijks nog steeds 10.000 unieke bezoekers.

Ook ben ik een beetje een geek, omdat ik het heerlijk vind om met techniek bezig te zijn. Ik voelde vroeger al dat ik ‘iets creatiefs’ wilde doen, maar ik durfde het nooit echt te uiten. Tot het moment dat ik in Colombia wetenschappelijk onderzoek aan het doen was. Ik liep steeds tegen allerlei regels aan en merkte al snel dat de werkgevers hier absoluut niet flexibel zijn. Veel fijner vond ik het om thuis te werken waar ik mijn fantasie kon gebruiken en iets super waardevols kon creëren.

Toen ging er bij mij een knop om.

Op de eerste pagina van Google met je website
Je website promoten op social media
Hoe kom je hoog in Google met je website

Ik wilde anderen inspireren en helpen om zichzelf en hun verhaal naar buiten te brengen. Iets wat voor mijzelf ook een hele belangrijke stap is geweest in mijn leven. Ik voel me zoveel gelukkiger nu ik niet meer gebonden ben aan allerlei beperkende regels. Nu doe ik waar mijn hart ligt en ik mag anderen hiermee ontzorgen.

Ik ben van mening dat iedereen een talent heeft dat door de wereld gezien mag worden. Ik hoop hier een steentje aan bij te dragen, door jou een eigen plekje op het internet te geven. Waar jij compleet jezelf mag zijn. Ik vind dat iedereen zijn dromen waar mag maken en help je graag op weg bij het realiseren daarvan. Mijn motto is dan ook niet voor niets: gewoon doen, durven & investeren! Omdat het mij absoluut heeft gebracht waar ik nu wil zijn.

Durf jij je eigen pad in het leven te creëren?

In oktober 2019 gaf ik een TEDx talk in Veghel. Hierin vertel ik over de keuzes die ik heb gemaakt en waarom. Hoe creëerde ik mijn eigen levenspad en doe ik altijd wat mij gelukkig maakt? Ook al heeft je omgeving daar moeite mee en commentaar op?

Twijfel je over of je een andere weg in moet slaan of niet? Krijg je veel negatieve reacties uit je omgeving? Vind je het lastig om voor jezelf te kiezen?

Bekijk mijn TEDx talk en laat je inspireren!