OVER MIJ

Een avontuurlijke doener en een creatieve dromer, dat is wie ik ben. Ik ben voor mijn grote liefde Jimmy naar Colombia geëmigreerd en woon hier op een boerderij midden in de natuur waar ik alle vrijheid van de wereld heb, samen met ons hondje Juaco. Hier heb ik genoeg rust en ruimte voor mezelf en mijn creatieve ideeën.

Professionele foto's voor website
WordPress website maken - Sabine Boogaard - over mij 3
Zelfstandig ondernemer in Colombia

Voordat ik met mijn eigen bedrijf startte, was ik altijd al bezig met mijn eigen ontwikkeling. Ik heb niet alleen twee mooie diploma’s behaald (Pedagogiek & Gezondheidswetenschappen), ik schreef ook een succesvolle blog vanuit Colombia over dit prachtige land en de mooie reizen die ik hier maakte. Mijn blog heeft maandelijks nog steeds 10.000 unieke bezoekers!

Ook ben ik een beetje een geek, omdat ik het heerlijk vind om met techniek bezig te zijn. Ik voelde vroeger al dat ik ‘iets creatiefs’ wilde doen, maar ik durfde het nooit echt te uiten. Tot het moment dat ik in Colombia wetenschappelijk onderzoek aan het doen was. Ik liep steeds tegen allerlei regels aan en merkte al snel dat de werkgevers hier absoluut niet flexibel zijn. Veel fijner vond ik het om thuis te werken waar ik mijn fantasie kon gebruiken en iets superwaardevols kon creëren.

Toen ging er bij mij een knop om.

WordPress website maken - Sabine Boogaard - over mij 1
WordPress website laten maken
WordPress website laten maken

Ik wilde anderen inspireren en helpen om zichzelf en hun verhaal naar buiten te brengen! Iets wat voor mijzelf ook een hele belangrijke stap is geweest in mijn leven. Ik voel me zoveel gelukkiger nu ik niet meer gebonden ben aan allerlei beperkende regels. Nu doe ik waar mijn hart ligt en ik mag anderen hiermee ontzorgen.

Ik ben van mening dat iedereen een talent heeft dat door de wereld gezien mag worden. Ik hoop hier een steentje aan bij te dragen, door jou een eigen plekje op het internet te geven. Waar jij compleet jezelf mag zijn. Ik vind dat iedereen zijn dromen waar mag maken en help je graag op weg bij het realiseren daarvan. Mijn motto is dan ook niet voor niets: gewoon doen, durven & investeren! Omdat het mij absoluut heeft gebracht waar ik nu wil zijn.

Menu