EEN WEBSITE LATEN MAKEN

Of je nu een succesvol bedrijf wilt neerzetten of blogger bent: een mooie en vooral functionele website spreekt de klanten aan die je wilt, zorgt ervoor dat je hoog in Google komt met je bedrijf en maakt je ook nog enorm blij en trots. Voordat je een website laat maken, is het van belang om precies te weten wat je wilt. Pas wanneer jij je ideale klant en lezers goed kent en een duidelijk doel met je website of blog voor ogen hebt, gaat je website echt voor jou werken. Samen met jou kan ik dan een krachtige website neer gaan zetten, waar je daadwerkelijk nieuwe klanten en bezoekers mee binnenhaalt. Ik heb me gespecialiseerd in SEO-optimalisatie voor je website, in het schrijven van sterke blogs en in mobielvriendelijk design. Dit zorgt ervoor dat jouw website hoger in Google verschijnt en dat potentiële klanten jouw website ook uitstekend via hun smartphone kunnen bezoeken.

Omdat iedere ondernemer andere wensen en behoeften heeft, bied ik naast mijn vier pakketten voor bloggers, ondernemers en bedrijven ook ‘losse’ elementen en ondersteuning per uur voor jouw website aan.

Een winstgevende website laten maken: dit kun je verwachten als je met mij aan de slag gaat

Een mooi webdesign dat bij je bedrijf past en waar je toffe klanten mee aantrekt

Een onderscheidende website waar jouw persoonlijkheid duidelijk naar voren komt

Een gebruiksvriendelijke navigatie, zodat je klanten direct snappen hoe jouw website werkt

Een fantastische eerste indruk, zodat potentiële klanten veel sneller met jou willen kennismaken

De basis om een succesvolle blog te starten die je vele klanten en bezoekers oplevert

Een gevoel van trots, omdat je superblij bent met je nieuwe website en deze aan iedereen wilt laten zien

Meer tijd voor klantgesprekken, omdat jij je na een aantal gesprekken met mij niet meer bezig hoeft te houden met de technische inrichting van je website

Online zichtbaarheid met je website, blogs en social media

Dit zeggen mijn klanten over mijn werk / werken met mij

Een website laten maken? Kies hier je pakket

* Onder ondersteuning worden kleine taken verstaan, waarbij onder andere gedacht kan worden aan het beantwoorden van eventuele vragen, het oplossen van technische problemen en het toevoegen van content. In het geval je andere wensen hebt die hier niet onder vallen, zoals het maken van een landingspagina of webshop, dan wordt een vast tarief of een uurtarief in rekening gebracht.

** Heb je vragen, is iets niet duidelijk of wil je weten hoe ik te werk ga? Kijk eens bij de veelgestelde vragen!

Welke aanvullende elementen zijn er voor jou beschikbaar?

Iedereen heeft andere wensen en behoeften, daarom bied ik ook losse elementen waar je uit kunt kiezen als aanvulling op je al bestaande website of als extra element bij één van de pakketten. Op deze manier bepaal je zelf wat je nodig hebt. Is er iets dat je graag wilt maar er niet bij staat? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!

WordPress ondersteuning strippenkaart

Strippenkaart WordPress ondersteuning

Ik sta voor je klaar zodra je hulp nodig hebt met je website. Hoe meer uren je inkoopt hoe lager de prijs. De strippenkaart is onbeperkt geldig en kun je op elk moment inzetten. Meer weten of advies voor jouw situatie? Plan een afspraak!
1 uur: €70,- | 2 uur: €135,- | 5 uur: €325,- | 10 uur: €625,- | 12 uur: €720,-

Een online cursus laten maken met Learndash en Woocommerce

Online cursus website

Wil je graag online cursussen gaan aanbieden? Ik maak een website voor je speciaal voor dit doel. Met Learndash en WooCommerce kun je zoveel cursussen en e-books aanbieden als je wilt. Alles verloopt automatisch, zodat je klanten na betaling direct in de cursus kunnen.
Kosten: €800,-
Zelf doen? Klik hier.

Online cursus website laten maken

Webshop maken

Een webshop op je website is altijd handig: producten en diensten verkopen op een automatische manier. Ik maak de webshop met WooCommerce en leg je helemaal uit hoe je zelf producen toevoegt, e-mails aanpast en meer dat nodig is om je webshop te gebruiken.
Kosten: afhankelijk van wat je precies wilt.

Meertalige website maken

Meertalige website

Met WPML maak ik een meertalige website voor je. WPML (t.w.v. $79 per jaar) krijg je gratis; je betaalt alleen voor installatie en uitleg. De teksten vertaal je vervolgens zelf. Wil je graag dat ik de vertaalde teksten er ook inzet? Dan komt er een meerprijs bij afhankelijk van de hoeveelheid tekst.
Kosten: €150,-

Website check laten doen

Website check

Heb je zelf een website gemaakt of dit laten doen, en wil je graag weten of alles goed in elkaar zit voordat je online gaat? Of heb je al een tijdje een website en ben je benieuwd wat er verbeterd kan worden? Laat een website check doen en krijg vele tips en suggesties om je website direct mee te verbeteren.
Kosten: €70,-

Maak zelf je eigen website

Doe het zelf!

Heb je het budget niet om je website, bloggen en/of SEO uit te besteden? Ga zelf aan de slag! Ik bied diverse cursussen, tutorials en e-books waarmee je onder andere je eigen online cursus kunt maken, leert bloggen en SEO onder de knie krijgt. Regelmatig komen er nieuwe cursussen bij. Kijk eens in de shop of er iets voor je bij zit!
NAAR DE SHOP

Vind je het lastig om te bepalen welk aanvullend element het beste bij de marketingstrategie van jouw website past? Ik denk graag met je mee. Boek vrijblijvend een gratis online sessie met mij, zodat we samen kunnen bespreken wat jij nodig hebt en wat eventueel je investering zal zijn.

Wat ik niet doe

Domeinnaam en hosting

Je domeinnaam en host zijn exclusief en moet je zelf aanschaffen. Ik kan je van harte SiteGround als host aanbevelen, waar je ook direct je domeinnaam kunt registreren. Na aankoop van host en domeinnaam hoef je niks meer te doen: ik zorg voor alles achter de schermen, van SSL certificaat tot het instellen van WordPress. Naast SiteGround is ook Antagonist een goede host.

Teksten schrijven

Webteksten dien je zelf aan te leveren. Wil je deze niet zelf schrijven? Dan kan ik je in contact brengen met goede SEO-tekstschrijvers die dit voor jou uit handen nemen. Wel heb ik jaren ervaring met het schrijven van blogs en ik adviseer je heel graag in hoe je goede en SEO-geoptimaliseerde blogs schrijft.

Standaard templates

Ik lever alleen maatwerk en werk dus niet met standaard templates. Voor ondernemers en bedrijven gebruik ik standaard dit WordPress thema, waarmee ik een website maak die volledig op jouw wensen, persoonlijkheid en bedrijfsprofiel is afgestemd. Dit betekent niet dat je na oplevering niet zelf aan de slag kunt; ik leg je helemaal uit hoe je makkelijk zelf tekst kunt aanpassen, foto’s kunt toevoegen/verwijderen, nieuwe pagina’s en blogs kunt maken en extra elementen kunt toevoegen. Voor bloggers gebruik ik een blog-thema met meer dan 4000 lay-out opties. Hierbij worden dus wel templates gebruikt, maar deze zijn volledig aan te passen aan jouw wensen.

Veelgestelde vragen