WEBSITE PAKKETTEN

Of je nu een succesvol bedrijf wilt neerzetten of blogger bent: een mooie en functionele website maakt je enorm blij en trots én spreekt de klanten aan die je wilt. Voordat je een website laat maken, is het van belang om precies te weten wat je wilt. Pas wanneer jij je ideale klant en lezers goed kent en een duidelijk doel met je website of blog voor ogen hebt, gaat je website echt voor jou werken. Samen met jou kan ik dan een krachtige website neer gaan zetten, waar je daadwerkelijk nieuwe klanten en bezoekers mee binnenhaalt. Ik heb me gespecialiseerd in SEO-optimalisatie voor je website, in het schrijven van sterke blogs en in mobielvriendelijk design. Dit zorgt ervoor dat jouw website hoger in Google verschijnt en dat potentiële klanten jouw website ook uitstekend via hun smartphone kunnen bezoeken.

Omdat iedere ondernemer andere wensen en behoeften heeft, bied ik naast mijn vier pakketten voor bloggers, ondernemers en bedrijven ook ‘losse’ elementen en ondersteuning per uur voor jouw website aan.

Plan een kennismakingsgesprek!


Wanneer je met mij aan de slag gaat voor het maken van een winstgevende website kun je het volgende verwachten

Een mooi webdesign dat bij je bedrijf past en waar je toffe klanten mee aantrekt

Een onderscheidende website waar jouw persoonlijkheid duidelijk naar voren komt

Een gebruiksvriendelijke navigatie, zodat je klanten direct snappen hoe jouw website werkt

Een fantastische eerste indruk, zodat potentiële klanten veel sneller met jou willen kennismaken

De basis om een succesvolle blog te starten die je leven kan gaan veranderen

Een gevoel van trots, omdat je superblij bent met je nieuwe website en deze aan iedereen wilt laten zien

Meer tijd voor klantgesprekken, omdat jij je na een aantal gesprekken met mij niet meer bezig hoeft te houden met de technische inrichting van je website

Online zichtbaarheid met je website, blogs en social media

Dit zeggen mijn klanten over mijn werk / werken met mij

Kies hier een pakket

VOOR BLOGGERS

Complete blog website
€599,-
Speciaal voor bloggers die een succesvolle blog willen opzetten
Inclusief WordPress blog-thema (t.w.v. 61 dollar)
Gratis E-book over SEO, bloggen en de basics van WordPress
O.a. deze pagina's: home, over mij, samenwerken, contact, in de media en categorie-pagina's
Samen sparren over kleuren / foto's
SEO-optimalisatie
Mobiel/tablet optimalisatie
Uitleg over WordPress en het thema (zodat je zelf je website kunt updaten en aanpassen)
3 Maanden ondersteuning
 
 
 
VOOR ONDERNEMERS

Professionele 6-pagina website
€999,-
Voor ondernemers die alleen een professionele website willen en extra's als Mailchimp, Google Analytics en bloggen zelf kunnen of niet nodig hebben
Inclusief het WordPress thema Impreza (t.w.v. 61 dollar)
Gratis E-book over SEO, bloggen en de basics van WordPress
Alle pagina's die horen bij een professionele website voor je bedrijf
Incorporatie van je huisstijl en foto’s
SEO-optimalisatie
Mobiel/tablet optimalisatie
Uitleg over WordPress en Impreza (zodat je zelf je website kunt updaten en aanpassen)
1 Jaar ondersteuning
 
 
 
VOOR ONDERNEMERS

Professionele 10-pagina website all inclusive
€1599,-
Voor ondernemers die naast een professionele website hulp nodig hebben met bloggen, online zichtbaarheid en het maken van nieuwsbrieven en maillijsten
Inclusief het WordPress thema Impreza (t.w.v. 61 dollar)
Gratis E-book over SEO, bloggen en de basics van WordPress
Inclusief blog-pagina, blogs invoegen en blog/SEO-tips
Incorporatie van je huisstijl en foto’s
SEO-optimalisatie
Mobiel/tablet optimalisatie
Uitleg over WordPress en Impreza (zodat je zelf je website kunt updaten en aanpassen)
Mailchimp integratie
Google Analytics uitleg
Tips & Tricks om online zichtbaar te worden, succesvol te bloggen en te groeien met je business
1 Jaar ondersteuning
VOOR BEDRIJVEN

20-pagina zakelijke website
€2699,-
Speciaal voor grotere bedrijven die een aantrekkelijke en duidelijke website willen
Inclusief het WordPress thema Impreza (t.w.v. 61 dollar)
Gratis E-book over SEO, bloggen en de basics van WordPress
Alle pagina's die jouw bedrijf nodig heeft
Incorporatie van je huisstijl en foto’s
SEO-optimalisatie
Mobiel/tablet optimalisatie
Uitleg over WordPress en Impreza (zodat je zelf je website kunt updaten en aanpassen)
Mailchimp integratie
Google Analytics uitleg
1 Jaar ondersteuning
 

Welke aanvullende elementen zijn er voor jou beschikbaar?

Iedereen heeft andere wensen en behoeften, daarom bied ik ook losse elementen waar je uit kunt kiezen als aanvulling op je al bestaande website of als extra element bij één van de pakketten. Op deze manier bepaal je zelf wat je nodig hebt. Is er iets dat je graag wilt maar er niet bij staat? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!

Strippenkaart WordPress support

Voor WordPress ondersteuning. Ik sta voor je klaar zodra je hulp nodig hebt met je website. Je kunt kiezen uit 1 of meerdere uren. Hoe meer uren hoe goedkoper de prijs. De strippenkaart is onbeperkt geldig en kun je op elk moment inzetten. Meer weten of advies voor jouw situatie? Plan een afspraak!
1 uur: €60,- | 2 uur: €115,- | 5 uur: €270,- | 10 uur: €500,-

Bloggen als een pro

Complete blog-training waarin je o.a. leert hoe je een sterke blog schrijft, hoe je kunt verdienen met bloggen, hoe je echt impact maakt en hoe je SEO toepast. Ook maken we een blogstrategie en planning.
Kosten: op aanvraag.

Webshop

Voor een webshop met betaalsysteem en mooie producten, inclusief uitleg om de shop zelf te onderhouden.
Kosten: op aanvraag.

Online cursus of membership

Voor een online cursus of membership site gemaakt met Wishlist Member of LearnDash. Inclusief een betaalsysteem zodat afrekenen helemaal automatisch gaat.
Kosten: op aanvraag.

Vind je het lastig om te bepalen welk aanvullend element het beste bij de marketingstrategie van jouw website past? Ik denk graag met je mee. Boek vrijblijvend een gratis online sessie met mij, zodat we samen kunnen bespreken wat jij nodig hebt en wat eventueel je investering zal zijn.

Plan een gratis en vrijblijvende website strategiesessie: ik denk graag met je mee!


Wat ik niet doe

Domeinnaam en hosting

Je domeinnaam en host zijn exclusief en moet je zelf aanschaffen. Ik kan je van harte Antagonist als host aanbevelen, waar je ook direct je domeinnaam kunt registreren. Ik leg je graag uit hoe je dit kunt aankopen en vertel je welk hosting-pakket het beste bij je past. Na aankoop van host en domeinnaam hoef je niks meer te doen: ik zorg voor alles achter de schermen, van SSL certificaat tot installatie van WordPress.

Teksten schrijven

Webteksten dien je zelf aan te leveren. Wil je deze niet zelf schrijven? Dan kan ik je in contact brengen met goede SEO-tekstschrijvers die dit voor jou uit handen nemen. Wel heb ik jaren ervaring met het schrijven van blogs en ik adviseer je heel graag in hoe je goede en SEO-geoptimaliseerde blogs schrijft.

Standaard templates

Ik lever alleen maatwerk en werk dus niet met standaard templates. Voor ondernemers en bedrijven gebruik ik standaard dit WordPress thema, waarmee ik een website maak die volledig op jouw wensen, persoonlijkheid en bedrijfsprofiel is afgestemd. Dit betekent niet dat je na oplevering niet zelf aan de slag kunt; ik leg je helemaal uit hoe je makkelijk zelf tekst kunt aanpassen, foto’s kunt toevoegen/verwijderen, nieuwe pagina’s en blogs kunt maken en extra elementen kunt toevoegen. Voor bloggers gebruik ik een blog-thema met meer dan 4000 lay-out opties. Hierbij worden dus wel templates gebruikt, maar deze zijn volledig aan te passen aan jouw wensen.

Veelgestelde vragen

Wat als ik iets uit de pakketten niet nodig heb? Moet ik er dan toch voor betalen?

In de meeste gevallen voldoet één van de pakketten precies aan de wensen van de klant. Mocht er toch iets zijn dat je wel of niet nodig hebt, dan wordt de prijs aangepast.

Zijn prijzen in- of exclusief btw?

Omdat ik in Colombia woon, ik sta ingeschreven bij de KvK in Colombia en ik belasting betaal in Colombia, zijn de regels voor BTW anders dan in Nederland. In de praktijk betekent dat dat ik geen BTW hoef te vragen. De prijzen die je ziet zijn dus de prijzen die je betaalt, zónder extra BTW erbij. Op de factuur die je krijgt staat VAT (BTW) 0,0%.

Wanneer moet ik betalen?

Ik vraag je het hele bedrag na ontvangst van de factuur binnen twee weken over te maken. De factuur krijg je aan het begin van onze samenwerking. Wil je liever in termijnen betalen? Dat kan ook, met een toeslag van 5% op het totaalbedrag.

Waarom is bij enkele losse elementen de prijs op aanvraag?

Sommige diensten zijn zo persoonlijk dat het onmogelijk is om er een richtprijs voor te vermelden. Een webshop kan bijvoorbeeld heel uitgebreid zijn of heel klein. Pas tijdens een afspraak kan ik je vertellen wat je investering daarvoor zal zijn. Op deze manier betaal je niets voor dingen die je niet nodig hebt, maar is de prijs helemaal op jou afgestemd.

Hoe ga ik te werk?

Zodra je contact met mij opneemt hebben we eerst een vrijblijvende bel afspraak via What’s App om elkaar te leren kennen, om te bespreken wat je wilt en nodig hebt en of ik de juiste persoon ben om jou daarbij te helpen. Als je aan het eind van het gesprek met mij wilt samenwerken dan gebeurt er het volgende:

 1. Jij ontvangt van mij een uitgebreide mail met daarin een samenvatting van ons gesprek, een vragenlijst en de factuur.
 2. Ik maak de coming soon pagina.
 3. We hebben een brainstorm sessie over het doel van je website, jouw ideale klant/bezoeker en je huisstijl. Met deze informatie kan ik een website neerzetten die helemaal aansluit bij jouw wensen.
 4. Ik begin met de basics van je website: WordPress en de benodigde plugins installeren, een SSL certificaat erop zetten en natuurlijk het thema downloaden. Ook maak ik een geraamte van je website: alle pagina’s die ingevuld moeten gaan worden met tekst, foto’s en kleuren.
 5. Zodra ik van jou teksten, foto’s en andere benodigdheden (zoals een logo, huisstijl of e-book) binnen heb ga ik je website maken.
 6. Als de eerste versie klaar is hebben we een afspraak om deze te bespreken. Je mag zoveel feedback en commentaar geven als je wilt.
 7. Nummer 5 herhalen we totdat je tevreden bent
 8. Zodra je website helemaal af is geef ik je een e-book met uitleg over WordPress en het thema en leg ik het je ook live uit op Skype of Zoom als dat nodig is
 9. Vanaf nu gaat de periode voor ondersteuning in en mag je me mailen als je hulp nodig hebt met dingen die niet goed werken of waar je niet uitkomt. Bijvoorbeeld een link die niet goed werkt, het lukt je toch niet om een foto toe te voegen, een update van een plugin heeft je website plat gelegd, etc.
Wat moet ik aanleveren voor de website?

Ik houd van duidelijkheid en zodra je met mij gaat samenwerken krijg je dan ook een duidelijke mail met alles wat ik van jou nodig heb. Dit verschilt per klant, maar de volgende dingen zijn meestal standaard:

 • Inloggegevens van je host;
 • Eventueel inloggegevens van WordPress en Mailchimp als je dit zelf al hebt aangemaakt of als het om een website gaat die een make-over nodig heeft;
 • Content, zoals teksten en foto’s;
 • Kleurcodes en logo als je deze al hebt;
 • Enz.
Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

De tijd die ik nodig heb om een website te maken hangt af van het pakket (een one-page website is veel sneller klaar dan een website met 10 of meer pagina’s), hoe vol ik op het moment van aanvraag zit met klanten én van wanneer jij content levert. Ik werk snel, dus de eerste versie van een website kan in 2 a 3 weken klaar zijn, voor een blog of one-page website is dat sneller. Echter, ik kan niet een website maken als ik geen content heb. Lever jij dus foto’s en teksten pas na een maand of meer aan? Dan duurt het ook langer voordat de website online is. Tijdens ons eerste gesprek vraag ik je wanneer je denkt al deze zaken klaar te hebben, zodat ik op dat moment een inschatting van de precieze duur kan geven. Mocht je later dan gezegd je content leveren, dan kan het zijn dat ik op dat moment eerst iemand anders voor laat gaat en je dus iets langer moet wachten.

Maak je ook websites met een thema dat ik zelf heb uitgezocht?

Een WordPress thema kost veel tijd om uit te pluizen en om er zo gewend mee te raken dat je er alles uit kunt halen wat er in zit. Daarom werk ik altijd met het thema Impreza: dit ken ik door en door en daardoor kan ik er het beste uithalen voor jouw website. Als je toch liever een ander WordPress thema wilt dan kan dat. Dan komt er een toeslag van 97 euro bovenop de prijs voor de tijd die ik er in moet steken om goed bekend te worden met dit thema en in de documentatie te duiken om te leren hoe het werkt.

Plan een kennismakingsgesprek


Menu