Een winstgevende website laten maken

Een gebruiksvriendelijke, onderscheidende en vooral functionele website levert bezoekers op, zorgt ervoor dat je hoog in Google komt met je bedrijf en trekt de klanten aan die bij je passen.

Tegenwoordig is een website als ondernemer essentieel. Heb je geen website of doet je huidige website te weinig, dan gaat de concurrent die het wel goed voor elkaar heeft er met jouw potentiële klanten vandoor.

Daarom richt ik mij niet alleen op het neerzetten van een mooie website, maar vooral op het maken van een website die daadwerkelijk meer bezoekers aantrekt en van die bezoekers klanten maakt.

Hoe? Door samen met jou in alle aspecten van jouw bedrijf te duiken en deze te vertalen naar een website die bij jou, jouw doelgroep en de fase van je bedrijf past. Ik bied website-trajecten waarbij ik jou 1 op 1 begeleid in het proces. Want een website laten maken is niet simpelweg content aanleveren en de webdesigner giet het in een mooi jasje. Doorlopend klanten uit je website krijg je alleen door je website actief als marketingstrategie in te zetten voor je onderneming.

Op deze pagina lees je alles over wat je kunt verwachten als je met mij samenwerkt, beoordelingen van klanten en natuurlijk de website pakketten en prijzen. Heb je vragen of andere wensen? Neem gerust contact met mij op!

Dit kun je verwachten als je met mij aan de slag gaat

Een professionele website die past bij jou, je doelgroep en de fase van je bedrijf

Op maat gemaakt, onderscheidend, gebruiksvriendelijk, SEO geoptimaliseerd, aangepast voor de desktop, tablet en mobiel, en klaar om van websitebezoekers klanten te maken.

Persoonlijke 1 op 1 begeleiding

Het maken van een website is niet een kwestie van content aanleveren en de webdesigner giet alles in een mooi jasje. Een website die klanten oplevert moet goed in elkaar zitten. Daarom geef ik 1 op 1 begeleiding tijdens het website-traject. Waarin we brainstormen over de teksten, kleuren, foto’s en meer, ik op alle teksten die je mij aanlevert feedback geef, we Zoom-meetings hebben over je doelgroep, slogan en wat je wilt bereiken.

Toegang tot mijn online bibliotheek

Mijn doel is dat jij in alle vrijheid zelf met je website aan de slag kunt. Zodat je zelf bijvoorbeeld kunt gaan bloggen, nieuwe pagina’s kunt aanmaken, je website up-to-date kunt houden en tekst en foto’s kunt aanpassen. Daarom krijg je (na oplevering) toegang tot mijn online bibliotheek, vol met video’s waarmee je zelf aan de slag kunt.

1 Jaar ondersteuning na oplevering

Om je op weg te helpen zelf met je website te kunnen werken, krijg je na oplevering van je website 1 jaar ondersteuning. Als je naar aanleiding van de video’s in de online bibliotheek vragen hebt of hulp wilt met kleine aanpassingen of problemen, ben ik er een jaar lang voor je.

Doorlopend klanten uit je website met een passende marketingstrategie (VIP)

Je website is een stevige basis, maar om er daadwerkelijk doorlopend klanten uit te halen, is een strategie nodig. Kies je voor mijn website VIP traject? Dan gaan we samen in 9 maanden tijd (met follow-up na 1 jaar) naast de website een complete website marketingstrategie neerzetten. Ik zet alle systemen voor je klaar, leer je hoe het werkt en stap voor stap gaan we deze strategie implementeren.

Wat mijn klanten zeggen

Een website laten maken? Kies hier je pakket

* Onder ondersteuning worden kleine taken verstaan, waarbij onder andere gedacht kan worden aan het beantwoorden van eventuele vragen, het oplossen van technische problemen en het toevoegen van content. In het geval je andere wensen hebt die hier niet onder vallen, zoals het maken van een landingspagina of webshop, dan wordt een vast tarief of een uurtarief in rekening gebracht.

** BTW wordt verlegd, alle prijzen die je ziet zijn de prijzen die je betaalt.

*** Wil je een website laten maken, maar heb je andere wensen? Neem contact met mij op om deze te bespreken.

Welke aanvullende elementen zijn er voor jou beschikbaar?

Iedereen heeft andere wensen en behoeften, daarom bied ik ook losse elementen waar je uit kunt kiezen als aanvulling op je al bestaande website of als extra element bij één van de pakketten. Op deze manier bepaal je zelf wat je nodig hebt. Is er iets dat je graag wilt maar er niet bij staat? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!

WordPress website update en beveiliging: voorkom dat je website gehackt wordt

Website onderhoud wordpress

Tegenwoordig ligt een website hack altijd op de loer. En dit wil je echt voorkomen. Het kan je veel geld kosten om een website hack te herstellen en je website is daardoor ook een tijdje uit de lucht. In het ergste geval ben je je hele website kwijt. Voorkomen is dus beter dan genezen. Je maakt de kans op een website hack vele malen kleiner door je website up-to-date te houden, de PHP versie steeds te vernieuwen en je website goed te beveiligen.

Heb je geen zin of tijd om dit zelf te doen? Schiet het er steeds bij in? Of weet je eigenlijk niet hoe dit moet?

Voor €210,- per jaar update ik elke 3 weken je website, check ik of de beveiliging goed staat ingesteld en pas ik dit zo nodig aan, update ik je PHP versie wanneer er een nieuwe is en let ik op andere veiligheidsrisico’s die ik tegenkom.

Alleen voor WordPress websites.

Website ondersteuning strippenkaart

Strippenkaart WordPress ondersteuning

Ik sta voor je klaar zodra je hulp nodig hebt met je website. Hoe meer uren je inkoopt hoe lager de prijs. De strippenkaart is onbeperkt geldig en kun je op elk moment inzetten. Meer weten of advies voor jouw situatie? Plan een afspraak!
1 uur: €80,- | 2 uur: €155,- | 5 uur: €390,- | 10 uur: €750,- | 12 uur: €900,-

Online cursus bloggen

Online academie maken

Wil je graag online cursussen gaan aanbieden? Ik maak een website voor je speciaal voor dit doel. Met Learndash en WooCommerce kun je zoveel cursussen en e-books aanbieden als je wilt. Alles verloopt automatisch, zodat je klanten na betaling direct in de cursus kunnen.
Kosten: €900,-
Zelf doen? Klik hier.

Webshop laten maken

1 Op 1 blog coaching

Wil je dat jouw bedrijf uitstekend gevonden wordt in Google, voor meer klanten, inkomsten en daarmee een goedlopend bedrijf? Daarvoor is SEO essentieel. De beste manier om dit te bereiken is door te bloggen. Hiermee creëer je een expert status, je website wordt steeds beter gevonden in zoekmachines en je krijgt automatisch meer klanten en inkomsten.
Kosten: €1357,- voor een 3 maanden traject met een follow-up na 6 maanden

Meertalige website

Met WPML maak ik een meertalige website voor je. WPML (t.w.v. $79 per jaar) krijg je gratis; je betaalt alleen voor installatie, uitleg en ondersteuning. De teksten vertaal je vervolgens zelf. Wil je graag dat ik de vertaalde teksten er ook inzet? Dan komt er een meerprijs bij afhankelijk van de hoeveelheid tekst.
Kosten: €200,-

Website check

Heb je zelf een website gemaakt of dit laten doen, en wil je graag weten of alles goed in elkaar zit voordat je online gaat? Of heb je al een tijdje een website en ben je benieuwd wat er verbeterd kan worden? Laat een website check doen en krijg vele tips en suggesties om je website direct mee te verbeteren.
Kosten: €100,-

Doe het zelf!

Heb je het budget niet om je website, bloggen en/of SEO uit te besteden? Ga zelf aan de slag! Ik bied diverse cursussen, tutorials en e-books waarmee je onder andere je eigen online cursus kunt maken, leert bloggen en SEO onder de knie krijgt. Regelmatig komen er nieuwe cursussen bij. Kijk eens in de shop of er iets voor je bij zit!
NAAR DE ONLINE CURSUSSEN

Vind je het lastig om te bepalen welk aanvullend element het beste bij de marketingstrategie van jouw website past? Ik denk graag met je mee. Boek vrijblijvend een gratis online sessie met mij, zodat we samen kunnen bespreken wat jij nodig hebt en wat eventueel je investering zal zijn.

Wat ik niet doe

Domeinnaam en hosting

Je domeinnaam en host zijn exclusief en moet je zelf aanschaffen. Zodra we het traject starten adviseer ik je over welke hosting voor jou het best geschikt is. Je krijg dan van mij een stappenplan voor hoe je je aanmeldt bij deze host. Na aankoop van host en domeinnaam hoef je niks meer te doen: ik zorg voor alles achter de schermen, van SSL certificaat tot het instellen van WordPress.

Teksten schrijven

Webteksten dien je zelf aan te leveren. Wil je deze niet zelf schrijven? Dan kan ik je in contact brengen met goede SEO-tekstschrijvers die dit voor jou uit handen nemen. Ik geef wél altijd feedback op de website teksten die je schrijft en denk altijd met je mee over de inhoud.

Standaard templates

Ik lever alleen maatwerk en werk dus niet met standaard templates. Voor ondernemers en bedrijven gebruik ik standaard dit WordPress thema, waarmee ik een website maak die volledig op jouw wensen, persoonlijkheid en bedrijfsprofiel is afgestemd. Voor bloggers gebruik ik het blog-thema Soledad. In beide gevallen leer ik je hoe je zelf met je website werkt.

Veel gestelde vragen

Je krijgt 1 jaar ondersteuning waarin je alle vragen mag stellen die je hebt en ik help je daarmee. Zo leer je zelf je website te onderhouden. Daarnaast los ik in dit jaar eventuele problemen met je website op.

Deze ondersteuning gaat in vanaf het moment dat je website online gaat.

Om te weten of het VIP traject voor jou geschikt is, kun je het beste een kennismakingsgesprek inplannen.

Het VIP traject zorgt ervoor dat je snel een winstgevende website en bedrijf neerzet.

Echter, dit is alleen geschikt voor ondernemers die hiervoor bereid zijn hard te werken. Net als met alles werkt ook een website niet als jij er niet voor werkt.

Het VIP pakket levert grote resultaten, áls je bereid bent je hiervoor in te zetten.

Dat betekent ook dat je vrij veel tijd kwijt bent hierin. Het maken van gratis weggevers, social media, content aanleveren voor de website, bloggen en SEO vergen allemaal tijd. Met name de eerste 3 a 6 maanden, daarna is het meer onderhoud, nieuwe dingen ontwikkelen en groeien.

Als je kiest voor het ‘Professionele 10-pagina website all inclusive’ pakket dan krijg je daarbij 6 maanden persoonlijke begeleiding met bloggen en SEO bij. Hiermee gaart jouw website snel en op een effectieve manier hoger in Google komen en je resultaten in Google zullen daarna alleen maar beter worden.

Tijdens deze begeleiding:

 • Help ik je 3 maanden lang met bloggen. Stuur mij je blogs en je krijgt concrete feedback waar je direct van leert en je je blogs mee verbetert
 • Stuur ik je instructievideo’s voor SEO optimalisatie van je blog en website, zodat je op een snelle en efficiënte manier leert hoe je je website op de eerste pagina van Google krijgt
 • Mag je mij alle vragen stellen die je hebt
 • Gaan we samen sparren over blogonderwerpen, categorieën en tags en over het monetizeren van je blogs (hoe je er inkomsten uithaalt)
 • Krijg je na 6 maanden een evaluatie-meeting waarin we de statistieken bekijken en ik je vele extra tips geef
 • Daarnaast help ik je met de connectie tussen bloggen, social media  en e-mailmarketing en hoe je op de beste manier het meeste uit alles haalt.

In de meeste gevallen voldoet één van de pakketten precies aan de wensen van de klant. Mocht er toch iets zijn dat je wel of niet nodig hebt, dan wordt de prijs aangepast.

Ik woon in Colombia en hier is ook mijn bedrijf geregistreerd. Als je een dienst levert aan iemand in een ander land, dan hoef je daarvoor geen BTW af te dragen; de BTW wordt verlegd. Dit geldt voor iedereen die een dienst levert aan iemand in het buitenland. Ook bijvoorbeeld als jij in Nederland een dienst levert aan iemand in de VS: je hoeft daarvoor geen BTW af te dragen. De prijzen die je ziet zijn dus de prijzen die je betaalt, zónder extra BTW erbij. Op de factuur die je krijgt staat VAT (BTW) 0.0%.

Je betaalt of het hele bedrag of 50% zodra we starten met het traject. Of je het hele bedrag in 1 keer betaalt of in 2 keer mag je zelf kiezen. Er komen bij een betaling in 2 termijnen geen extra kosten bij. De tweede factuur krijg je bij het online gaan van je website.

Zodra je contact met mij opneemt hebben we eerst een vrijblijvende bel afspraak via What’s App om elkaar te leren kennen, om te bespreken wat je wilt en nodig hebt en of ik de juiste persoon ben om jou daarbij te helpen. Als je aan het eind van het gesprek met mij wilt samenwerken dan gebeurt er het volgende:

 1. Jij ontvangt van mij een uitgebreide mail met daarin een samenvatting van ons gesprek, een vragenlijst om zo goed mogelijk bij jouw wensen aan te sluiten, een lijst van dingen die ik van jou nodig heb (zoals teksten, wachtwoorden, etc.) en de factuur.
 2. Ik maak de coming soon pagina.
 3. We hebben een brainstorm sessie over het doel van je website, jouw ideale klant/bezoeker en je huisstijl. Met deze informatie kan ik een website neerzetten die helemaal aansluit bij jouw wensen.
 4. Ik begin met de basics van je website: WordPress en de benodigde plugins installeren, een SSL certificaat erop zetten en natuurlijk het thema downloaden. Ook maak ik een geraamte van je website: alle pagina’s die ingevuld moeten gaan worden met tekst, foto’s en kleuren.
 5. Zodra ik van jou teksten, foto’s en andere benodigdheden (zoals een logo, huisstijl of e-book) binnen heb ga ik je website maken.
 6. Als de eerste versie klaar is hebben we een afspraak om deze te bespreken. Je mag zoveel feedback en commentaar geven als je wilt.
 7. Nummer 6 herhalen we na elke nieuwe versie totdat je tevreden bent
 8. Zodra je website helemaal af is geef ik je een e-book met uitleg over WordPress en het thema en leg ik het je ook live uit op Skype of Zoom als dat nodig is.
 9. Afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen komen er meer e-books, informatie en afspraken.
 10. Vanaf nu gaat de periode voor ondersteuning in en mag je mij mailen als je hulp nodig hebt met dingen die niet goed werken of waar je niet uitkomt. Bijvoorbeeld een link die niet goed werkt, het lukt je toch niet om een foto toe te voegen, een update van een plugin heeft je website plat gelegd, etc.

Elke maand plan ik maximaal 3 volledige websites in om te maken. Dit zodat ik alle aandacht aan jou kan geven en het beste resultaat kan neerzetten. Voordat ik met jou aan de slag ga bepalen we in welke maand jij alle content (zie ´Hoe ga ik te werk’) geleverd kan hebben en in welke maand ik jou website ga maken.

Omdat ik zelf alles geef voor mijn klanten en echt resultaat wil zien, verwacht ik ook die inzet van de klant. Een goede website is niet in 2 uur gemaakt, dat vergt voorbereiding. Ik werk alleen samen met ondernemers die ook echt dat resultaat willen zien en daarvoor actief bezig willen gaan. Tijd besteden (of laten uitbesteden) van teksten en goede foto’s bijvoorbeeld. Ik lees alle teksten en ik zal altijd aangeven als ik denk dat iets anders moet. Hetzelfde geldt voor foto’s. Goede foto’s zijn immers ontzettend belangrijk voor je zichtbaarheid en om van bezoekers klant te maken.

Voor mij is het maken van een website dan ook een actieve samenwerking tussen ons beiden. Samen zetten we een fantastische website neer.

Ik houd van duidelijkheid en zodra je met mij gaat samenwerken krijg je dan ook een duidelijke mail met alles wat ik van jou nodig heb. Dit verschilt per klant, maar de volgende dingen zijn meestal standaard:

 • Inloggegevens van je host;
 • Eventueel inloggegevens van WordPress en Mailchimp als je dit zelf al hebt aangemaakt of als het om een website gaat die een make-over nodig heeft;
 • Content, zoals teksten en foto’s;
 • Kleurcodes en logo als je deze al hebt;
 • Voorbeelden van websites of Pinterest borden om te bepalen welke richting je op wilt;
 • Enz.

De tijd die ik nodig heb om een website te maken hangt af van het pakket (een one-page website is veel sneller klaar dan een website met 10 of meer pagina’s), hoe vol ik op het moment van aanvraag zit met klanten én van wanneer jij content levert. Ik werk snel, dus de eerste versie van een website kan in 2 a 3 weken klaar zijn, voor een blog of one-page website is dat sneller. Echter, ik kan niet een website maken als ik geen content heb. Lever jij dus foto’s en teksten pas na een maand of meer aan? Dan duurt het ook langer voordat de website online is. Tijdens ons eerste gesprek vraag ik je wanneer je denkt al deze zaken klaar te hebben, zodat ik op dat moment een inschatting van de precieze duur kan geven. Mocht je later dan gezegd je content leveren, dan kan het zijn dat ik op dat moment eerst iemand anders voor laat gaat en je dus iets langer moet wachten.

Ik plan maximaal 3 volledige websites per maand in, om er zo goed mogelijk voor je te zijn en de website zo snel mogelijk af te hebben. Vooraf bespreken we welke maand dat voor jou zal zijn en kun je ook voor jezelf een deadline stellen om alle content bij elkaar te verzamelen.

Een WordPress thema kost veel tijd om uit te pluizen en om er zo gewend mee te raken dat je er alles uit kunt halen wat er in zit. Daarom werk ik altijd met de thema’s Impreza (voor een website voor je bedrijf) of Soledad (voor blogs): deze ken ik door en door en daardoor kan ik er het beste uithalen voor jouw website. Als je toch liever een ander WordPress thema wilt dan kan dat. Dan komt er een toeslag van 100 euro bovenop de prijs voor de tijd die ik er in moet steken om goed bekend te worden met dit thema en in de documentatie te duiken om te leren hoe het werkt.

Ik woon in Colombia en dat betekent een tijdsverschil met Nederland. In de Nederlandse winter is het in Colombia 6 uur vroeger, in de Nederlandse zomer 7 uur.

Vanaf 16.00u in de zomer en vanaf 15.00u in de winter (Nederlandse tijden) ben ik beschikbaar voor afspraken. Een eindtijd is er niet, want ongeveer rond mijn 4 a 5 uur ga jij slapen.

Afspraken kunnen dus in jouw middag of avond. Als jij ook buiten Nederland woont, zoals in de VS of in Azië, dan is het natuurlijk anders.