Videotutorial: Stap voor stap online afspraken tool Calendly instellen en koppelen aan je website

Laat potentiële klanten makkelijker een afspraak plannen.

Herken je dit?

Je krijgt geen tot weinig e-mails van potentiële klanten om een afspraak te plannen
Je wilt het jouw (potentiële) klanten zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk maken een afspraak met jou te maken
Je wilt de kans dat een potentiële klant contact met je opneemt zo veel mogelijk vergroten
Je bent het zat om steeds eerst 5 keer heen en weer te moeten e-mailen voordat er een afspraak gepland staat, kost veel te veel tijd

Calendly is een (gratis) online afsprakensysteem waarbij potentiële klanten makkelijk, snel en automatisch een afspraak kunnen inplannen in jouw agenda. Zonder dat je eerst 5 keer heen en weer moet mailen, wat zeeën van tijd scheelt. Je kunt Calendly gebruiken om bijvoorbeeld gratis sessies of een kennismakingsgesprek in te laten plannen. En omdat het zo laagdrempelig is en je het perfect aan je website kunt koppelen, zijn potentiële klanten sneller geneigd een afspraak te maken. Ideaal om meer klanten uit je website te halen én om zelf de touwtjes van jouw agenda in handen te houden.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sabine Boogaard, een avontuurlijke doener en creatieve dromer. Eind 2014 emigreerde ik naar Colombia, waar ik nog steeds woon. Vrijwel direct startte ik met bloggen over mijn leven en reizen in Colombia. Bloggen bleek mijn grote passie en al snel werd mijn blog opgepikt door diverse media. En heel veel enthousiaste bezoekers.

Binnen een jaar tijd groeide mijn blog uit tot de grootste Colombia-blog van Nederland. Met fantastische gevolgen van dien. Door de bekendheid en goede vindbaarheid op Google die ik daarmee genereerde verscheen ik in online en offline tijdschriften, op andere websites en vele malen met een interview op de radio. En nog toffer: doordat ik met mijn verhaal naar buiten treed en goed vindbaar ben op Google, heeft TEDx mij gevonden en gaf ik in oktober 2019 deze TEDx talk.

Sinds 2017 blog ik ook voor mijn bedrijf. Dit levert mij nog steeds elke maand klanten op zonder dat ik daar veel moeite voor hoef te doen. Via Calendly maken potentiële klanten automatisch een afspraak met mij.

Deze videotutorial Calendly is bedoeld voor:

Ondernemers die Calendly willen gebruiken en het snel en zonder het zelf uit te moeten zoeken willen instellen
Ondernemers die geen tijd meer willen kwijt zijn aan het heen en weer mailen voor het maken van een afspraak
Ondernemers die meer klanten willen vanaf hun website

Wat ga je leren in deze videotutorial?

Wat het verschil is tussen de gratis en betaalde versie van Calendly

Ik geef je een uniek inkijkje in mijn agenda waarin je live ziet welke functies je meer hebt bij de betaalde versie.

Hoe je Calendly instelt

Van A tot Z door alle instellingen van Calendly + tips voor wat waar in te vullen en in welke gevallen je bepaalde instellingen gebruikt.

Hoe je Calendly koppelt aan je website

Ik leg je uit hoe je jouw agenda koppelt aan je website. Met zowel popups, knoppen, tekstlinks als het embedden van je agenda. Het maakt niet uit waarmee je website gemaakt is.

BONUS

10 Tips om het meeste uit Calendly te halen. Oftewel: hoe zorg je ervoor dat zoveel mogelijk website bezoekers een afspraak plannen?

Koop de videotutorial en start direct met Calendly

Hoe werkt calendly

Videotutorial Calendly | €7,-

Leer:

  • Wat Calendly is en wat de verschillen zijn tussen de gratis en de betaalde versie.
  • Hoe je Calendly van A tot Z instelt. Volg elke stap in de video en na afloop ben je direct klaar.
  • Hoe je jouw agenda aan je website koppelt (zowel via embedden, links en popups).

BONUS:

10 Tips om zoveel mogelijk uit Calendly te halen. Oftewel: om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk potentiële klanten een afspraak met jou boeken.

Jouw vragen beantwoord

De video tutorial duurt 1 uur. Je kunt alle stappen tegelijkertijd uitvoeren, dus als je klaar bent met kijken is Calendly direct ingesteld.

Jazeker, zo vaak je wilt!

Omdat ik in het buitenland woon hoef ik geen BTW te vragen aan buitenlandse klanten. Je hoeft dus geen BTW te betalen. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt.

Je kunt betalen met iDeal, Bancontact, PayPal of creditcard.

Ja zeker, helemaal geen probleem. Ik woon zelf immers ook niet in Nederland. Het bestelproces werkt voor iedereen hetzelfde.

Omdat ik in Colombia woon is er een tijdsverschil met Nederland. In de winter is het in Colombia 6 uur vroeger, in de zomer 7 uur vroeger.

Je kunt mij bereiken via e-mail (info@sabineboogaard.nl) of via What’s App (+573044712450).

Ja zeker dat kan. Stuur een bericht via de chat rechtsonder op deze pagina (kan ook als ik offline ben, volg de stappen en ik mail je zsm terug) of stuur een mail naar info@sabineboogaard.nl.