Stap voor stap online afsprakentool Calendly instellen en koppelen aan je website [Videotutorial]

Laat potentiële klanten makkelijker een afspraak plannen.

Wanneer is een online afsprakentool voor jou handig?

Je krijgt geen tot weinig e-mails van potentiële klanten om een afspraak te plannen
Je wilt het jouw (potentiële) klanten zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk maken een afspraak met jou te maken
Je wilt de kans dat een potentiële klant contact met je opneemt zo veel mogelijk vergroten
Je bent het zat om steeds eerst 5 keer heen en weer te moeten e-mailen voordat er een afspraak gepland staat, kost veel te veel tijd

Calendly is een online afsprakensysteem waarbij potentiële klanten makkelijk, snel en automatisch een afspraak kunnen inplannen in jouw agenda. Zonder dat je eerst 5 keer heen en weer moet mailen, wat zeeën van tijd scheelt. Je kunt Calendly gebruiken om bijvoorbeeld gratis sessies of een kennismakingsgesprek in te laten plannen. Omdat het zo laagdrempelig is, zijn potentiële klanten sneller geneigd een afspraak te maken.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sabine Boogaard, webdesigner en blogger en sinds eind 2014 woon ik in Colombia. Met mijn no-nonsense, actieve en vooral persoonlijke aanpak heb ik inmiddels meer dan 140 ondernemers aan een professionele website geholpen.

Ik werk met ondernemers die willen groeien, zowel persoonlijk, in hun eigen vaardigheden als met hun onderneming. En voor deze groei actie willen ondernemen. Buiten hun comfortzone durven gaan. Zoals ik zelf ook doe. Alleen een mooie website zorgt namelijk niet voor groei in je bedrijf, daar is meer voor nodig.

Waaronder een website zo gebruiksvriendelijk en makkelijk mogelijk maken voor bezoekers. En daar hoor een afsprakentool ook bij. Hiermee zorg ik er zelf voor dat potentiële klanten makkelijk en laagdrempelig een afspraak kunnen plannen, zonder eerst heen en weer te moeten mailen.

Welk online afsprakensysteem gebruiken

Deze videotutorial Calendly is voor jou als je:

Een online afsprakensysteem wilt gebruiken en het snel en zonder het zelf uit te moeten zoeken wilt instellen
Het zo makkelijk mogelijk wilt maken voor (potentiële) klanten om een afspraak in te plannen
Geen tijd meer kwijt wilt zijn aan het heen en weer mailen voor het maken van een afspraak
Meer klanten wilt via je website

Wat ga je leren in deze videotutorial?

Wat het verschil is tussen de gratis en betaalde versie van Calendly

Ik geef je een uniek inkijkje in mijn agenda waarin je live ziet welke functies je meer hebt bij de betaalde versie.

Hoe je Calendly instelt

Hoe stel je Calendly in? Hoe koppel je je online agenda’s? Hoe maak je een agenda in Calendly? Hoe stel je de beschikbaarheid van dagen en tijden in? Hoe maak je vragenlijsten voor je (potentiële) klanten? Hoe stuur je herinneringsmails? En nog veel meer: Calendly instellen van A tot Z.

Hoe je Calendly koppelt aan je website

Ik leg je uit hoe je jouw agenda koppelt aan je website. Met zowel popups, knoppen, tekstlinks als het embedden van je agenda. Het maakt niet uit waarmee je website gemaakt is.

BONUS

10 Tips om het meeste uit Calendly te halen. Oftewel: hoe zorg je ervoor dat zoveel mogelijk website bezoekers een afspraak plannen?

Koop de videotutorial en start direct met Calendly

Hoe werkt calendly

Videotutorial Calendly | €17,-

  • 4 Video’s van in totaal ruim 1 uur
  • Onbeperkt toegang
  • Je kunt meteen na aanmelding beginnen
  • Up-to-date (2024)

Jouw vragen beantwoord

De video tutorial duurt ruim 1 uur en bestaat uit meerere video’s. Je kunt alle stappen tegelijkertijd uitvoeren, dus als je klaar bent met kijken is Calendly direct ingesteld.

Jazeker, zo vaak je wilt!

Omdat ik in het buitenland woon hoef ik geen BTW te vragen aan buitenlandse klanten. Je hoeft dus geen BTW te betalen. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt.

Je kunt betalen met iDeal, Bancontact, PayPal of creditcard.

Ja zeker, helemaal geen probleem. Ik woon zelf immers ook niet in Nederland. Het bestelproces werkt voor iedereen hetzelfde.

Omdat ik in Colombia woon is er een tijdsverschil met Nederland. In de winter is het in Colombia 6 uur vroeger, in de zomer 7 uur vroeger.

Je kunt mij bereiken via e-mail (info@sabineboogaard.nl) of via What’s App (+573044712450).

Ja zeker dat kan. Stuur een bericht via de chat rechtsonder op deze pagina (kan ook als ik offline ben, volg de stappen en ik mail je zsm terug) of stuur een mail naar info@sabineboogaard.nl.