Uurtjevoorjezelf.nl

Meer ontspanning, positiviteit en empowerment met hypnose.
WordPress Website voor hypnotherapeut

Wanneer: augustus/september 2020

Voor wie: Mariëlle Duivenvoorden is hypnotherapeut en chemisch technoloog en helpt met hypnose velen aan een fijner en zelfverzekerder leven. Hypnose wordt vaak gezien als zweverig, maar daar is niks van waar. Deze vorm van behandeling is voor iedereen, zowel voor mensen met lichamelijke klachten als voor mensen die simpelweg meer rust in hun leven willen of meer zelfvertrouwen willen hebben. Mariëlle is een ontzettend enthousiaste vrouw vol met passie.

Dit zegt Mariëlle over uurtjevoorjezelf.nl: “Wil je een snelle, inspirerende en nuchtere oplossing voor waar je tegenaan loopt? Ik bied je deze oplossing met een hypnose traject. Mijn hypnotherapie is helemaal op jou afgestemd. Ik gebruik letterlijk je eigen positieve woorden. En geloof mij, die heb je! Het is aan mij de taak om die naar boven te halen. Het fijne van hypnose is dat ik het meeste werk doe. Jij hoeft even niks behalve mij te volgen. Echt een 1,5 uurtje voor jezelf!”

WordPress thema: Impreza (WPBakery Page Builder (voorheen Visual Composer))

Extra’s: Active Campaign integratie, e-maillijsten maken, Calendly integratie en uitleg, e-book design met Canva, cursus bloggen

Website: www.uurtjevoorjezelf.nl

Vorige website
Blog voor Schandalige Vrouwen | Omarm je innerlijke amazone
Volgende website
Grow-Yoga: Yoga, pilates en personal training