minke
brik.nl

De magie van synchroniciteit
Voorbeeld online cursus in Wordpress

Voor wie: Minke Brik is alignment teacher & synchroniciteitsexpert. Ze spreekt veel talentvolle vrouwen met prachtige plannen en ideeën die vaak vastlopen in belemmerende overtuigingen, faalangst, uitstelgedrag, twijfel over hun eigen kwaliteiten, capaciteiten en onzekerheid. Mike helpt ze van belemmerende naar ondersteunende gedachten om zo hun dromen waar te maken.

Dit zegt Minke over minkebrik.nl: “Als geen ander weet ik dat het leven bestaat uit ups en downs. De keren dat ik in een dieptepunt zakte, waren de momenten dat ik niet naar mijn eigen intuïtie en de boodschappen van het Universum luisterde en de mening van anderen belangrijker vond dan die van mijzelf.

Ik heb er stevige lessen voor betaald. Ben door schuld en schaamte heen gegaan. Meer dan ooit tevoren weet ik dat je altijd op het Universum en dus op jezelf kunt vertrouwen. Het leven gebeurt voor je. Echt, altijd. Er bestaat geen mislukking en falen, je wordt alleen zachtjes en soms wat steviger, mocht je niet gelijk luisteren, in de goede richting geduwd.”

WordPress thema: Impreza (WPBakery Page Builder)

Extra’s: webshop met WooCommerce, online leeromgeving met Learndash

Website: minkebrik.nl

Vorige website
De Zinmaker | Actieve lessen en workshops voor NT2-docenten
Volgende website
Arise & Shine | Je leven in balans