Winstgevende website + marketingstrategieën + exclusieve begeleiding
VIP Traject

In 9 maanden tijd een professionele website en alle marketingstrategieën en systemen die je nodig hebt om daar daadwerkelijk consistent klanten uit te halen. Inclusief exclusieve begeleiding.

Winstgevende website + marketingstrategieën + exclusieve begeleiding
VIP Traject

In 9 maanden tijd een professionele website en alle marketingstrategieën en systemen die je nodig hebt om daar daadwerkelijk consistent klanten uit te halen. Inclusief exclusieve begeleiding.

Meer klanten krijgen uit website

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: alleen een mooie website zorgt niet voor groei in je bedrijf. Daar ga je niet meer of betere klanten mee aantrekken. Maar dat heb je waarschijnlijk al gemerkt 🙂 Een website is essentieel voor elke ondernemer, maar er is veel meer voor nodig om er daadwerkelijk een constante klantenstroom en inkomsten uit te halen.

In dit exclusieve 1 op 1 programma gaan we niet alleen een prachtige professionele website opzetten, maar ook alle systemen en marketingstrategieën die nodig zijn om jouw bedrijf verder op te schalen.

Herken je dit?

Je website is verouderd en reflecteert totaal niet meer met de groei die je de afgelopen tijd hebt doorgemaakt. Je hebt al in geen maanden je website gedeeld, en je hoopt eigenlijk dat er niet per ongeluk iemand op terecht komt.

Je hebt een website, maar deze doet niks. Er komen geen klanten of inschrijvingen uit.

Je krijgt de kriebels van de techniek die komt kijken bij het maken en onderhouden van een goedlopende website en bijbehorende systemen en marketingstrategieën, zoals e-mailmarketing, de techniek achter een webshop, bezig blijven met social media en SEO.

Ik sta 9 maanden lang aan jouw zijde om je te ondersteunen met alle (technische) uitdagingen. Ik bouw jouw website, zet alle marketingsystemen voor je klaar en samen gaan we dit implementeren. Zodat jij je 100% kunt focussen op jouw expertise en het aantrekken van nieuwe klanten.

Stel je eens voor, over 9 maanden:

Heb je een prachtige nieuwe website die helemaal bij je past en de groei reflecteert die jij en je onderneming hebben doorgemaakt.

Is je website er niet meer alleen als mooi visitekaartje, maar levert je website consistent klanten op. Waardoor je dus niet meer helemaal afhankelijk bent van zichtbarheid op social media.

Staan alle systemen voor je klaar, zonder dat dat jou tonnen aan frustratie en energie heeft gekost. Ik sta namelijk 9 maanden aan jouw zijde om je te ondersteunen met ALLE technische dingen. Hierdoor kan jij je 100% focussen op jouw expertise en het aantrekken van nieuwe klanten.

Hoe bereik je deze resultaten?

Met het VIP traject…

… sta ik 9 maanden lang aan jouw zijde en ga ik voor jou een professionele website opzetten, met alles dat erbij hoort om er consistent klanten uit te halen.

Hoe werkt het?

We beginnen met een 2-uur durend intakegesprek via Zoom. Hierin gaan we kijken wat er nu staat, waar je naartoe wilt en hoe je dat wilt gaan doen. Tijdens deze intake maken we een plan afgestemd op jouw situatie, doelen en wensen.

Tweemaal per maand zullen we een Zoom-meeting hebben, waarin we je doelen, je voortgang en het proces bespreken. Hierin gaan we niet alleen stappen maken met de website, maar ga jij leren én uitvoeren wat te doen om klanten aan te trekken.

Tussendoor heb je 9 maanden lang persoonlijke begeleiding van mij, via WhatsApp en e-mail. Zodat je al je vragen kunt stellen die je hebt en je direct hulp krijgt met ALLE technische uitdagingen waar je tegenaan loopt. Dit scheelt je enorm veel tijd en frustratie.

Na 9 maanden staan jouw website en bijbehorende strategieën en systemen klaar, heb je een betere vindbaarheid en zichtbaarheid opgebouwd, waardoor potentiële klanten naar jou toekomen in plaats van dat je met je aanbod moet leuren. En weet je hoe je zelf verder kunt gaan groeien.

Drie maanden na het eindgesprek hebben we een follow-up, waarin we gaan kijken naar de statistieken en naar hoe het loopt. Daarmee maken we een plan waarmee je eventueel kunt gaan aanpassen en verbeteren, om nog meer te groeien.

Wat zeggen klanten?

Een goedlopende website krijgt +70% van de websitebezoekers via Google en maakt van deze bezoekers daadwerkelijk klanten. Hierdoor kan je doelgericht marketingstrategieën gaan inzetten om duurzaam te groeien en op te schalen. In plaats van je kostbare tijd kwijt te zijn aan leuren met je aanbod zonder resultaat.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sabine Boogaard, webdesigner en blogger en sinds eind 2014 woon ik in Colombia. Met mijn no-nonsense, actieve en vooral persoonlijke aanpak heb ik inmiddels meer dan 130 ondernemers aan een professionele website geholpen.

Ik werk met ondernemers die willen groeien, zowel persoonlijk, in hun eigen vaardigheden als met hun onderneming. En voor deze groei actie willen ondernemen. Buiten hun comfortzone durven gaan. Zoals ik zelf ook doe. Alleen een mooie website zorgt namelijk niet voor groei in je bedrijf, daar is meer voor nodig.

Mijn achtergrond is er eentje van vele spannende acties, veranderingen en buiten mijn comfortzone gaan. Met een Master Gezondheidswetenschappen op zak schreef ik vele wetenschappelijk artikelen, deed ik een PhD en werkte ik later als epidemioloog in het Nationaal Kankerinstituut van Colombia.

Totdat ik het helemaal anders wilde. Van de ene op de andere dag nam ik ontslag en startte ik mijn eigen bedrijf als webdesigner en blogger. Inmiddels beheer ik de grootste Colombia-blog van Nederland en gaf ik een TEDx-talk over het volgen van je eigen pad.

Op zowel mijn blog als zakelijke website, waarop je nu aan het lezen bent, krijg ik meer dan 12.000 bezoekers per maand. Waarvan zo’n 83% via Google. Bezoekers die mij als vanzelf vinden en klant worden.

Met een krachtige en persoonlijke op jouw afgestemde strategie kun jij dit ook. Zodat je zo veel mogelijk potentiële klanten kunt inspireren met jouw talenten en kennis. En je een alsmaar groeiend bedrijf opzet.

Er is een verschil tussen een mooie website, en een website die consistent klanten oplevert. Met dit traject help ik je aan het laatste.

Dit kun je verwachten als je met mij aan de slag gaat

Een professionele website die bij jou en je doelgroep past, en die de groei reflecteert die jij en je onderneming hebben doorgemaakt

Op maat gemaakt, onderscheidend, gebruiksvriendelijk, SEO geoptimaliseerd, aangepast voor de desktop, tablet en mobiel, en klaar om van websitebezoekers klanten te maken. Ik heb meer dan 130 websites gemaakt, die bekendstaan om de gebruiksvriendelijkheid waarmee bezoekers als vanzelf door de website scrollen en contact met jou opnemen.

9 maanden persoonlijke 1 op 1 begeleiding

Een website die klanten oplevert moet goed in elkaar zitten. Daarom geef ik je 9 maanden lang 1 op 1 begeleiding. Samen werken we toe naar jouw doelen. Zo gaan we er onder andere voor zorgen dat jouw website goed vindbaar wordt in Google, dat bezoekers daadwerkelijk klanten worden en dat steeds meer potentiële klanten je website ook weten te vinden via andere kanalen (zoals via social media of een podcast). En gaan we ook je e-maillijst laten groeien. Met als resultaat een consistente klantenstroom via je website.

Waarom 9 maanden? Omdat doorlopend klanten krijgen uit je website een duurzame lange-termijn oplossing is. Er is tijd voor nodig om dit te implementeren, evalueren en bij te schaven.

Toegang tot mijn online bibliotheek

9 maanden lang sta ik aan jouw zijde om alle technische rompslomp uit handen te nemen. Maar ik kan mij voorstellen dat je na deze tijd graag in alle vrijheid zelf aan de slag wilt kunnen gaan met je website. Daarom krijg je toegang tot mijn online bibliotheek, vol met instructievideo’s. Zodat je zelf (of je VA) je blog kunt gaan bijhouden, nieuwe pagina’s kunt aanmaken, je website up-to-date kunt houden en tekst en foto’s kunt aanpassen.

Doorlopend klanten uit je website met een passende marketingstrategie

Je website is een stevige basis, maar om er daadwerkelijk doorlopend klanten uit te halen, is een strategie nodig. In de 9 maanden tijd (met follow-up na 3 maanden) gaan we naast de website een complete website marketingstrategie neerzetten. Ik zet alle systemen voor je klaar en stap voor stap gaan we deze strategie implementeren en optimaliseren.

Start vandaag

Ik heb er zin in om samen met jou een website te maken die daadwerkelijk klanten en inkomsten oplevert!

Voor €7000
Heb je al een website? Dan betaal je €5000 voor 7 maanden

Je kunt in termijnen betalen.

Plan een connectie call, waarin we samen kijken of er een klik is tussen ons, wat je wilt bereiken met je website en je bedrijf, hoe ik je daarbij kan helpen en wat het programma je gaat opleveren.

Jouw vragen beantwoord

Wat doe ik voor je?

Ik bouw voor jou een goed werkende, professionele en gebruiksvriendelijke website. Daarbij zet ik alle bijbehorende systemen en marketingstrategieën voor je klaar. Zoals een webshop, e-mailmarketing systemen, Google Analytics en Google Search Console, SEO en wat er meer nodig is (dit is per persoon verschillend). Ik neem het allemaal voor je uit handen.

Ik leer je hoe je bezoekers krijgt op je website, hoe je met de marketingsystemen werkt en hoe je bijvoorbeeld een cursus of e-book maakt. Samen maken we een plan, dat jij zelf onder mijn begeleiding gaat uitvoeren.

Ik sta 9 maanden aan jouw zijde voor al jouw vragen en uitdagingen, en gaan je met mijn hulp stap voor stap alles implementeren, evalueren en aanpassen. Zodat de klanten gaan komen.

Wat doe jij zelf?

Jij zorgt zelf voor alle content (zoals website teksten, je foto’s, blogteksten, social media teksten, content voor een eventuele cursusomgeving, etc). Ik help je met alles, dus ik geef feedback op alle teksten, leg je uit hoe je bijvoorbeeld video’s of een e-book maakt en beantwoord alle andere vragen die je hebt.

Ik sta aan jouw zijde, neem alle (technische) dingen voor je uit handen en begeleid je tijdens de 9 maanden om er zo veel mogelijk uit te halen; het uitvoerende gedeelte doe je zelf. Je gaat zelf in actie komen om alles te implementeren (wat precies hangt af per persoon, denk aan bloggen, social media marketing, video’s, etc). Ik begeleid je hierin, maar je moet het zelf doen.

Als ondernemer weet je dat het krijgen van klanten niet vanzelf gaat. Zoals gezegd gaat een mooie website alleen dit niet opleveren. En af en toe willekeurig iets posten op social media ook niet.

Om succes te behalen met een website en een marketingstrategie, is tijd en actie nodig. Het zijn lange-termijn investeringen die ervoor zorgen dat jouw persoonlijke plan goed geïmplementeerd wordt en doorlopend klanten oplevert.

In 9 maanden tijd met een follow up 3 maanden later kun je je website met de juiste strategieën laten werken. En als het eenmaal loopt is het makkelijk om te evalueren en eventueel aan te passen.

Omdat ik in het buitenland woon hoef ik geen BTW te vragen aan buitenlandse klanten. Je hoeft dus geen BTW te betalen. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt.

Je kunt in maximaal 9 termijnen betalen. Minder mag ook natuurlijk.

Dit exclusieve 1:1 all inclusive programma is voor jou als je:

  • wilt groeien met je bedrijf naar een consistente klantenstroom uit je website;
  • actie wilt ondernemen om dat te bereiken;
  • iemand naast je wilt hebben die alles voor je uit handen neemt, zodat jij je kunt focussen op jouw expertise en het aantrekken van klanten;
  • daarvoor wilt investeren.

Je hebt onbeperkte tijd toegang, tot het moment dat ik ermee stop.

Omdat ik in Colombia woon is er een tijdsverschil met Nederland. In de winter is het in Colombia 6 uur vroeger, in de zomer 7 uur vroeger. Mijn werkdag begint daarom om 3PM (winter) of 4PM (zomer) Nederlandse tijd.

Binnen het 1:1 all inclusive programma kun je mij op doordeweekse dagen bereiken via zowel e-mails als WhatsApp.

Sabine Boogaard webdesigner en blogger