Doorlopend klanten uit je website | VIP Traject

Hoe krijg je klanten uit je website

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: alleen een mooie website zorgt niet voor groei in je bedrijf. Daar ga je niet meer of betere klanten mee aantrekken. Maar dat heb je waarschijnlijk al gemerkt 🙂 Een website is essentieel voor elke ondernemer, maar er is veel meer voor nodig om er daadwerkelijk een constante klantenstroom en inkomsten uit te halen.

In dit exclusieve VIP traject gaan we niet alleen een professionele website opzetten (als je deze nog niet hebt), ook gaan we onderzoeken wat voor jou en jouw bedrijf wel en niet werkt. Door jouw website en de marketingstrategieën die je nu toepast tot in de puntjes te analyseren, wéét je wat je concreet moet doen om het wél te laten werken. In plaats van in het wilde weg te leuren met je aanbod, gaan we doelgericht website- en marketingstrategieën inzetten. Scheelt je een hoop tijd, frustratie en geld. Ik analyseer constant alles voor je, en zet alle systemen op die nodig zijn om jouw bedrijf verder op te schalen.

Herken je dit?

Je hebt een website, maar deze doet niks. Er komen geen klanten of inschrijvingen uit. Je post regelmatig op social media en je website-bezoekers kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Je hebt alleen het idee dat dit helemaal niet werkt.

Je hebt geen idee wat er eigenlijk op je website gebeurt. Worden je blogs wel gelezen? Hoe werken je social media posts? Komen je bezoekers überhaupt wel op de pagina’s waar je ze wilt hebben? Hoe goed wordt je website gevonden in Google? Waarom koopt er niemand iets vanaf je website?

Je krijgt de kriebels van de techniek die komt kijken bij het maken en onderhouden van een goedlopende website en bijbehorende systemen en marketingstrategieën, zoals e-mailmarketing, de techniek achter een webshop, bezig blijven met social media en SEO.

Ik ga jouw website en bijbehorende marketingstrategieën analyseren. Waarna je wéét wat er gebeurt en wéét wat er veranderd moet worden om doorlopend klanten uit je website te halen. Zodat je niet je kostbare tijd kwijt bent aan doelloos klanten proberen te krijgen, maar structureel en aan de hand van de cijfers steeds meer klanten gaat krijgen.

Stel je eens voor, na het traject:

Is je website er niet meer alleen als mooi visitekaartje, maar levert je website doorlopend klanten op. Waardoor je dus niet meer helemaal afhankelijk bent van zichtbaarheid op social media.

Heb je inzicht in wat er op je website gebeurt en is je strategie daarop aangepast. Je weet nu wat er wel en niet werkt op je website, wat je moet doen op social media om er wél resultaat uit te krijgen en hoe je je website goed vindbaar maakt in zoekmachines. En weet je hoe je de statistieken gebruikt om nóg meer leads uit je website te krijgen.

Staan alle systemen voor je klaar, zonder dat dat jou tonnen aan frustratie en energie heeft gekost. Ik sta namelijk aan jouw zijde om je te ondersteunen met ALLE technische dingen. Waaronder constante analyses van je website bezoekers, je vindbaarheid in Google en de marketingstrategieën die jij toepast. Hierdoor kan jij je 100% focussen op het aantrekken van nieuwe klanten op een manier die werkt.

Hoe bereik je deze resultaten?

Met het VIP traject…

… sta ik aan jouw zijde en ga ik voor jou een professionele website opzetten, met alles dat erbij hoort om er consistent klanten uit te halen.

Hoe werkt het?

We beginnen met een 2-uur durend intakegesprek via Zoom. Hierin gaan we kijken wat er nu staat, waar je naartoe wilt en hoe je dat wilt gaan doen. Tijdens deze intake maken we een plan afgestemd op jouw situatie, doelen en wensen.

Tweemaal per maand zullen we een Zoom-meeting hebben, waarin we je doelen, je voortgang en het proces bespreken. Hierin gaan we niet alleen stappen maken met de website, maar gaan we ons vooral richten op hoe het implementeren, analyseren en verbeteren van de strategieën om doorlopend klanten uit je website te halen.

Tussendoor heb je persoonlijke begeleiding van mij, via WhatsApp en e-mail. Zodat je al je vragen kunt stellen die je hebt en je direct hulp krijgt met ALLE technische uitdagingen waar je tegenaan loopt. Dit scheelt je enorm veel tijd en frustratie. Daarnaast houd ik al die tijd je statistieken bij, en optimaliseer ik je website waar nodig.

Na het traject staan jouw website en bijbehorende strategieën en systemen klaar, heb je een betere vindbaarheid en zichtbaarheid opgebouwd, waardoor potentiële klanten naar jou toekomen in plaats van dat je met je aanbod moet leuren. En weet je hoe je zelf verder kunt gaan groeien.

Drie maanden na het eindgesprek hebben we een follow-up, waarin we opnieuw gaan kijken naar de statistieken. Daarmee maken we een plan waarmee je eventueel kunt gaan aanpassen en verbeteren, om nog meer te groeien.

Hoe lang duurt het traject?

De duur is afhankelijk van waar je nu staat, of je al een website hebt en van wat je doelen zijn. Als je nog geen website hebt, haal je de beste resultaten uit een traject van 9 maanden. Als je wel al een website hebt zijn 5 maanden aan te raden. Het minimum aantal maanden is 3. Welke looptijd het beste bij jou past is iets om te bespreken tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

Wat zeggen klanten?

Een goedlopende website krijgt +70% van de websitebezoekers via Google en maakt van deze bezoekers daadwerkelijk klanten. Hierdoor kan je doelgericht marketingstrategieën gaan inzetten om duurzaam te groeien en op te schalen. In plaats van je kostbare tijd kwijt te zijn aan leuren met je aanbod zonder resultaat.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sabine Boogaard, webdesigner en blogger en sinds eind 2014 woon ik in Colombia. Met mijn no-nonsense, actieve en vooral persoonlijke aanpak heb ik inmiddels meer dan 130 ondernemers aan een professionele website geholpen.

Ik werk met ondernemers die willen groeien, zowel persoonlijk, in hun eigen vaardigheden als met hun onderneming. En voor deze groei actie willen ondernemen. Buiten hun comfortzone durven gaan. Zoals ik zelf ook doe. Alleen een mooie website zorgt namelijk niet voor groei in je bedrijf, daar is meer voor nodig.

Mijn achtergrond is er eentje van vele spannende acties, veranderingen en buiten mijn comfortzone gaan. Met een Master Gezondheidswetenschappen op zak schreef ik vele wetenschappelijk artikelen, deed ik een PhD en werkte ik later als epidemioloog in het Nationaal Kankerinstituut van Colombia. Het mag duidelijk zijn dat ik dol ben op analyseren en op cijfertjes.

Totdat ik het helemaal anders wilde. Van de ene op de andere dag nam ik ontslag en startte ik mijn eigen bedrijf als webdesigner en blogger. Inmiddels beheer ik de grootste Colombia-blog van Nederland en gaf ik een TEDx-talk over het volgen van je eigen pad.

Op zowel mijn reisblog als zakelijke website, waarop je nu aan het lezen bent, krijg ik meer dan 15.000 bezoekers per maand. Waarvan zo’n 83% via Google. Bezoekers die mij als vanzelf vinden en klant worden.

Met een krachtige en persoonlijke op jouw afgestemde strategie kun jij dit ook. Zodat je zo veel mogelijk potentiële klanten kunt inspireren met jouw talenten en kennis. En je een alsmaar groeiend bedrijf opzet.

Er is een verschil tussen een mooie website, en een website die consistent klanten oplevert. Met dit traject help ik je aan het laatste.

Dit kun je verwachten als je met mij aan de slag gaat

Een professionele website die bij jou en je doelgroep past, en die de groei reflecteert die jij en je onderneming hebben doorgemaakt

Op maat gemaakt, onderscheidend, gebruiksvriendelijk, SEO geoptimaliseerd, aangepast voor de desktop, tablet en mobiel, en klaar om van websitebezoekers klanten te maken. Ik heb meer dan 130 websites gemaakt, die bekendstaan om de gebruiksvriendelijkheid waarmee bezoekers als vanzelf door de website scrollen en contact met jou opnemen.

Maandenlang persoonlijke 1 op 1 begeleiding

Een website die klanten oplevert moet goed in elkaar zitten. Daarom geef ik je 1 op 1 begeleiding. Samen werken we toe naar jouw doelen. Zo gaan we er onder andere voor zorgen dat jouw website goed vindbaar wordt in Google, dat bezoekers daadwerkelijk klanten worden en dat steeds meer potentiële klanten je website ook weten te vinden via andere kanalen (zoals via social media of een podcast). En gaan we ook je e-maillijst laten groeien. Met als resultaat een consistente klantenstroom via je website.

Waarom bij voorkeur 9 maanden (als je nog geen website hebt) of 5 maande (als jouw website al staat)? Omdat doorlopend klanten krijgen uit je website een duurzame lange-termijn oplossing is. Er is tijd voor nodig om dit te implementeren, evalueren en bij te schaven. Dat lukt simpelweg niet in een maandje.

Constant analyseren en optimaliseren voor het beste resultaat

Met je website bezig gaan zonder te weten wat er eigenlijk gebeurt op je website, is dweilen met de kraan open.

Door precies te weten wat bezoekers doen (en niet doen) op je website, kun je heel gericht optimaliseren voor het beste resultaat.

Tijdens het traject doe ik dit voor je. Ik analyseer constant Google Analytics, Google Search Console, heatmaps, scroll- en klikgedrag en hoe andere functies het doen. Zoals pop-ups en e-mailfunnels. Aan de hand daarvan ga ik (in samenspraak met jou) gericht optimaliseren.

En dat doe ik steeds weer. Ik leer je ook hoe je dit zelf kunt doen, zodat je hier na het traject mee verder kunt. Klinkt dit ingewikkeld? Dit is juist één van de leukste dingen om te doen met je website, die vaak snel resultaat opleveren!

Toegang tot mijn online bibliotheek

Tijdens het traject sta ik aan jouw zijde om alle technische rompslomp uit handen te nemen. Maar ik kan mij voorstellen dat je na deze tijd graag in alle vrijheid zelf aan de slag wilt kunnen gaan met je website. Daarom krijg je toegang tot mijn online bibliotheek, vol met instructievideo’s. Zodat je zelf (of je VA) je blog kunt gaan bijhouden, nieuwe pagina’s kunt aanmaken, je website up-to-date kunt houden en tekst en foto’s kunt aanpassen.

Doorlopend klanten uit je website met een passende marketingstrategie

Je website is een stevige basis, maar om er daadwerkelijk doorlopend klanten uit te halen, is een strategie nodig. Tijdens het traject gaan we naast de website een complete website marketingstrategie neerzetten. Ik zet alle systemen voor je klaar en stap voor stap gaan we deze strategie implementeren en optimaliseren.

Start vandaag

Ik kan niet wachten om te zien hoe jouw website voor je gaat werken en je bedrijf gaat opschalen!

Voor €777 per maand

De ideale looptijd is 9 maanden als de website nog gemaakt moet worden, en 5 maanden als je al een website hebt. De minimale looptijd is 3 maanden.

Plan een kennismakingsgesprek, waarin we samen kijken of er een klik is tussen ons, wat je wilt bereiken met je website en je bedrijf, hoe ik je daarbij kan helpen, wat het programma je gaat opleveren en wat jouw investering is.

Jouw vragen beantwoord

Wat doe ik voor je?

Ik bouw voor jou een goed werkende, professionele en gebruiksvriendelijke website. Daarbij zet ik alle bijbehorende systemen en marketingstrategieën voor je klaar. Zoals een webshop, e-mailmarketing systemen, Google Analytics en Google Search Console, SEO en wat er meer nodig is (dit is per persoon verschillend). Ik neem het allemaal voor je uit handen.

Ik analyseer constant alles wat er gebeurt op je website. En samen analyseren we ook je social media kanalen. Werkt het eigenlijk wel wat je aan het doen bent? En wat kunnen we keer op keer aanpassen om het wél te laten werken?

Ik leer je hoe je bezoekers krijgt op je website, hoe je met de marketingsystemen werkt en hoe je bijvoorbeeld een cursus of e-book maakt. Samen maken we een plan, dat jij zelf onder mijn begeleiding gaat uitvoeren.

Ik sta tijdens het traject aan jouw zijde voor al jouw vragen en uitdagingen, en gaan je met mijn hulp stap voor stap alles implementeren, evalueren en aanpassen. Zodat de klanten gaan komen.

Wat doe jij zelf?

Jij zorgt zelf voor alle content (zoals website teksten, je foto’s, blogteksten, social media teksten, content voor een eventuele cursusomgeving, etc). Ik help je met alles, dus ik geef feedback op alle teksten, leg je uit hoe je bijvoorbeeld video’s of een e-book maakt en beantwoord alle andere vragen die je hebt.

Ik sta aan jouw zijde, neem alle (technische) dingen voor je uit handen en begeleid je tijdens het traject om er zo veel mogelijk uit te halen; het uitvoerende gedeelte doe je zelf. Je gaat zelf in actie komen om alles te implementeren (wat precies hangt af per persoon, denk aan bloggen, social media marketing, video’s, etc). Ik begeleid je hierin, maar je moet het zelf doen.

Omdat ik in het buitenland woon hoef ik geen BTW te vragen aan buitenlandse klanten. Je hoeft dus geen BTW te betalen. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt.

Je betaalt per maand, maar in overleg kunnen we ook een andere termijnbetaling afspreken.

Dit exclusieve 1:1 all inclusive programma is voor jou als je:

  • wilt groeien met je bedrijf naar een consistente klantenstroom uit je website;
  • actie wilt ondernemen om dat te bereiken;
  • iemand naast je wilt hebben die alles voor je uit handen neemt, zodat jij je kunt focussen op jouw expertise en het aantrekken van klanten;
  • daarvoor wilt investeren.

Je hebt onbeperkte tijd toegang, tot het moment dat ik ermee stop.

Omdat ik in Colombia woon is er een tijdsverschil met Nederland. In de winter is het in Colombia 6 uur vroeger, in de zomer 7 uur vroeger. Mijn werkdag begint daarom om 3PM (winter) of 4PM (zomer) Nederlandse tijd.

Binnen het 1:1 all inclusive programma kun je mij op doordeweekse dagen bereiken via zowel e-mails als WhatsApp.