Doorlopend klanten uit je website | VIP Traject

Een professionele en converterende website

Jouw persoonlijke sparringpartner

Alle techniek neem ik voor je uit handen & alle systemen zet ik voor je klaar

Ondersteuning bij alles wat komt kijken bij je website en het aantrekken van klanten (e-mailmarketing, teksten schrijven, SEO, social media en meer)

Hoe krijg je klanten uit je website

Alleen een mooie website zorgt niet voor groei in je onderneming

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: alleen een mooie website zorgt niet voor groei in je bedrijf. Daar ga je niet meer of betere klanten mee aantrekken.

Een website is essentieel voor elke ondernemer, maar er is veel meer voor nodig om er daadwerkelijk een constante klantenstroom en inkomsten uit te halen.

Stappen waar veel ondernemers vaak helemaal geen zin in hebben of geen tijd aan (willen) besteden. En het daarom maar laten liggen. Zonde! Gelukkig ben ik wel dol op al het werk dat komt kijken bij een website.

En dat is precies wat ik ga doen in dit exclusieve VIP traject:

Een professionele website maken of optimaliseren.

Onderzoeken wat voor jouw onderneming wel en niet werkt. Door jouw website en je huidige marketingstrategieën te analyseren weet je concreet wat aan te passen voor meer resultaat.

Doelgericht website- en marketingstrategieën opzetten.

Als jouw persoonlijke sparringpartner kun je bij mij terecht met al je vragen en ideeën, en sparren we samen over je teksten, je aanbod, je prijzen, blogonderwerpen en je marketingstrategieën. Hoe leuk!

Ik neem alle techniek en website-werkzaamheden en onderhoud voor je uit handen. Jij focust je op waar jij goed in bent.

Herken je dit?

1. Je hebt een website, maar deze doet niks. Er komen geen klanten of inschrijvingen uit. Je post regelmatig op social media en je website-bezoekers kunnen zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Je hebt alleen het idee dat dit helemaal niet werkt.

2. Het zou fijn zijn als je iemand naast je hebt die meedenkt met alles rondom je bedrijf. Iemand die naar je luistert en met je kan sparren over je doelgroep, je teksten, je marketingstrategieën en eigenlijk over alles waar je hulp bij nodig hebt.

3. Je hebt geen idee wat er eigenlijk op je website gebeurt. Worden je blogs wel gelezen? Hoe werken je social media posts? Komen je bezoekers überhaupt wel op de pagina’s waar je ze wilt hebben? Hoe goed wordt je website gevonden in Google? Waarom koopt er niemand iets vanaf je website?

4. Je krijgt de kriebels van de techniek die komt kijken bij het maken en onderhouden van een goedlopende website en bijbehorende systemen en marketingstrategieën, zoals e-mailmarketing, de techniek achter een webshop, bezig blijven met social media en SEO.

Als jouw persoonlijke sparringpartner sta ik continu voor je klaar. Ik neem alle techniek voor je uit handen, help je met teksten, marketingstrategieën en alles waar je tegenaan loopt. Daarnaast analyseer ik jouw statistieken, zodat we doelgericht je website kunnen optimaliseren.

Dit levert het VIP traject je op:

Je website is niet meer alleen een mooi visitekaartje, maar levert doorlopend klanten op.

Je bent (beter) vindbaar in Google en vanuit de website worden je bezoekers geleid naar waar jij ze wilt hebben. Daardoor ben je niet meer helemaal afhankelijk van social media.

Je hebt rust en duidelijkheid in je onderneming.

Je staat er niet alleen voor, want je hebt mij als sparringpartner. Ik stuur je de juiste richting op, en samen werken we aan jouw website en aan alles dat daarbij komt kijken. Daardoor voel je je fijn en energiek, en run je je bedrijf met plezier.

Inzicht in wat er op je website gebeurt en een strategie die daarop is aangepast.

Je weet wat er wel en niet werkt op je website, wat je moet doen op social media om er wél resultaat uit te krijgen en hoe je je website goed vindbaar maakt in zoekmachines. En weet je hoe je de statistieken gebruikt om nóg meer leads uit je website te krijgen.

Alle systemen op en rondom je website staan voor je klaar.

Zonder dat dat jou tonnen aan frustratie en energie kost. Ik sta namelijk aan jouw zijde om je te ondersteunen met ALLE technische dingen. Hierdoor kan jij je 100% focussen op het aantrekken van nieuwe klanten op een manier die werkt.

Hoe bereik je deze resultaten?

Met het VIP traject…

… sta ik aan jouw zijde en ga ik voor jou een professionele website opzetten, met alles dat erbij hoort om er consistent klanten uit te halen.

Hoe werkt het?

We beginnen met een 2-uur durend intakegesprek via Zoom. Tijdens deze intake maken we een plan afgestemd op jouw situatie, doelen en wensen.

Tweemaal per maand hebben we een Zoom-meeting. Dit zijn super waardevolle meetings waarin we elke keer stappen maken in het proces, en waarna jij je energiek voelt en precies weet wat je te doen staat.

Tijdens het gehele traject ben ik jouw persoonlijke sparringpartner én neem ik alle techniek voor je uit handen. Daarnaast ben ik er voor als jouw vragen en struggles, en denk ik over alles met je mee.

Na het traject staan jouw website en bijbehorende strategieën en systemen klaar, heb je een betere vindbaarheid en zichtbaarheid opgebouwd, waardoor potentiële klanten naar jou toekomen in plaats van dat je met je aanbod moet leuren. En weet je hoe je zelf verder kunt gaan groeien.

Drie maanden na het eindgesprek hebben we een follow-up, waarin we opnieuw gaan kijken naar de statistieken en een plan maken waarmee je zelf nog meer kunt doorgroeien.

Hoe krijg ik klanten uit mijn website
Sparringpartner voor ondernemers

Wat zeggen klanten?

Een goedlopende website krijgt +70% van de websitebezoekers via Google en maakt van deze bezoekers daadwerkelijk klanten. Hierdoor kan je doelgericht marketingstrategieën gaan inzetten om duurzaam te groeien en op te schalen. In plaats van je kostbare tijd kwijt te zijn aan leuren met je aanbod zonder resultaat.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sabine Boogaard, webdesigner en blog-coach en sinds eind 2014 woon ik in Colombia. Met mijn no-nonsense, actieve en vooral persoonlijke aanpak heb ik inmiddels meer dan 147 ondernemers aan een professionele website geholpen.

Ik werk met ondernemers die willen groeien, zowel persoonlijk, in hun eigen vaardigheden als met hun onderneming. En voor deze groei actie willen ondernemen. Buiten hun comfortzone durven gaan. Zoals ik zelf ook doe. Alleen een mooie website zorgt namelijk niet voor groei in je bedrijf, daar is meer voor nodig.

Mijn achtergrond is er eentje van vele spannende acties, veranderingen en buiten mijn comfortzone gaan. Met een Master Gezondheidswetenschappen op zak schreef ik vele wetenschappelijk artikelen, deed ik een PhD en werkte ik later als epidemioloog in het Nationaal Kankerinstituut van Colombia.

Totdat ik het helemaal anders wilde. Van de ene op de andere dag nam ik ontslag en startte ik mijn eigen bedrijf als webdesigner en blogger. Inmiddels beheer ik de grootste Colombia-blog van Nederland en gaf ik een TEDx-talk over het volgen van je eigen pad.

Op zowel mijn reisblog als zakelijke website, waarop je nu aan het lezen bent, krijg ik meer dan 15.000 bezoekers per maand. Waarvan zo’n 83% via Google. Bezoekers die mij als vanzelf vinden en klant worden.

Met een krachtige en persoonlijke op jouw afgestemde strategie kun jij dit ook. Zodat je zo veel mogelijk potentiële klanten kunt inspireren met jouw talenten en kennis. En je een alsmaar groeiend bedrijf opzet.

Er is een verschil tussen een mooie website, en een website die consistent klanten oplevert. Met dit traject help ik je aan het laatste.

Dit kun je verwachten als je met mij aan de slag gaat

Een professionele website die bij jou en je doelgroep past

Op maat gemaakt, onderscheidend, gebruiksvriendelijk, SEO geoptimaliseerd, aangepast voor de desktop, tablet en mobiel, en klaar om van websitebezoekers klanten te maken. Ik heb meer dan 147 websites gemaakt, die bekendstaan om de gebruiksvriendelijkheid waarmee bezoekers als vanzelf door de website scrollen en contact met jou opnemen.

Persoonlijke 1 op 1 begeleiding

Gedurende het traject ben ik jouw persoonlijke sparringpartner en aanspreekpunt. Bij mij kun je terecht met al je vragen en struggles. We gaan brainstormen over blogideeën, social media, je aanbod en waar je ook maar ondersteuning bij nodig hebt.

Ondertussen neem ik alle techniek voor je uit handen. Samen zorgen we ervoor dat jouw website goed vindbaar wordt in Google, dat bezoekers klanten worden, je e-maillijst groeit en je steeds meer bereik genereert.

Ik zet alle systemen voor je klaar

Naast het maken van je website zijn er vaak ook andere systemen die gemaakt moeten worden. Denk aan een betaalsysteem, een betaalfunnel, e-mailfunnels en popups. Ik zorg dat alles goed in elkaar zit.

Analyseren en optimaliseren voor het beste resultaat

Met je website bezig gaan zonder te weten wat er eigenlijk gebeurt op je website is dweilen met de kraan open. Door precies te weten wat websitebezoekers doen (en niet doen), kun je gericht optimaliseren voor het beste resultaat.

Tijdens het traject analyseer ik Google Analytics, Google Search Console, scroll- en klikgedrag en hoe andere functies het doen. Zoals pop-ups en e-mailfunnels. Aan de hand daarvan ga ik gericht optimaliseren. Ik leer je ook hoe je dit na het traject zelf kunt doen.

Toegang tot mijn online bibliotheek

Tijdens het traject sta ik aan jouw zijde om alle technische rompslomp uit handen te nemen. Maar ik kan mij voorstellen dat je na deze tijd graag in alle vrijheid zelf aan de slag wilt kunnen gaan met je website. Daarom krijg je toegang tot mijn online bibliotheek, vol met instructievideo’s.

Heb jij er net zoveel zin in als ik?

Start vandaag nog en plan een gratis kennismakingsgesprek!

Je stapt in voor €777 per maand

De ideale looptijd is 9 maanden als de website nog gemaakt moet worden, en 5 maanden als je al een website hebt. De minimale looptijd is 3 maanden.

Plan een kennismakingsgesprek, waarin we samen kijken of er een klik is tussen ons, wat je wilt bereiken met je website en je bedrijf, hoe ik je daarbij kan helpen, wat het programma je gaat opleveren en wat jouw investering is.

Jouw vragen beantwoord

Wat doe ik voor je?

Ik bouw voor jou een goed werkende, professionele en gebruiksvriendelijke website. Daarbij zet ik alle bijbehorende systemen en marketingstrategieën voor je klaar. Zoals een webshop, e-mailmarketing systemen, Google Analytics en Google Search Console, SEO en wat er meer nodig is (dit is per persoon verschillend). Ik neem het allemaal voor je uit handen.

Ik analyseer constant alles wat er gebeurt op je website. En samen analyseren we ook je social media kanalen. Werkt het eigenlijk wel wat je aan het doen bent? En wat kunnen we keer op keer aanpassen om het wél te laten werken?

Ik leer je hoe je bezoekers krijgt op je website, hoe je met de marketingsystemen werkt en hoe je bijvoorbeeld een cursus of e-book maakt. Samen maken we een plan, dat jij zelf onder mijn begeleiding gaat uitvoeren.

Ik sta tijdens het traject aan jouw zijde voor al jouw vragen en uitdagingen, en gaan je met mijn hulp stap voor stap alles implementeren, evalueren en aanpassen. Zodat de klanten gaan komen.

Wat doe jij zelf?

Jij zorgt zelf voor alle content (zoals website teksten, je foto’s, blogteksten, social media teksten, content voor een eventuele cursusomgeving, etc). Ik help je met alles, dus ik geef feedback op alle teksten, leg je uit hoe je bijvoorbeeld video’s of een e-book maakt en beantwoord alle andere vragen die je hebt.

Ik sta aan jouw zijde, neem alle (technische) dingen voor je uit handen en begeleid je tijdens het traject om er zo veel mogelijk uit te halen; het uitvoerende gedeelte doe je zelf. Je gaat zelf in actie komen om alles te implementeren (wat precies hangt af per persoon, denk aan bloggen, social media marketing, video’s, etc). Ik begeleid je hierin, maar je moet het zelf doen.

Dit is afhankelijk van waar je nu staat, of je al een website hebt en van wat je doelen zijn. Als je nog geen website hebt, haal je de beste resultaten uit een traject van 9 maanden. Als je wel al een website hebt zijn 5 maanden aan te raden. Het minimum aantal maanden is 3.

Welke looptijd het beste bij jou past is iets om te bespreken tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

Omdat ik in het buitenland woon hoef ik geen BTW te vragen aan buitenlandse klanten. Je hoeft dus geen BTW te betalen. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt.

Je betaalt per maand, maar in overleg kunnen we ook een andere termijnbetaling afspreken.

Dit exclusieve 1:1 all inclusive programma is voor jou als je:

  • wilt groeien met je bedrijf naar een consistente klantenstroom uit je website;
  • actie wilt ondernemen om dat te bereiken;
  • iemand naast je wilt hebben die alles voor je uit handen neemt, zodat jij je kunt focussen op jouw expertise en het aantrekken van klanten;
  • daarvoor wilt investeren.

Je hebt onbeperkte tijd toegang.