Je eigen website maken met WordPress

Met deze videotraining maak je stap voor stap een professionele website

Je eigen website maken in Wordpress

Wil je gevonden worden door potentiële klanten of online inkomsten genereren? Dan is een eigen website essentieel.

Een website maken is echter een hele klus. Je moet precies weten wat je nodig hebt en hoe je een website bouwt. Gebruik je WordPress.com of WordPress.org? Welke plugins heb je nodig? En hoe maak je een pagina?

Ben je beginnende ondernemer, heb je te weinig budget om een website uit te besteden of wil je het graag zelf doen? Dan is deze cursus voor jou.

In deze online cursus leer je hoe je stap voor stap je eigen website maakt. Hoe je WordPress opzet, hoe het WordPress thema werkt, hoe je templates maakt en nog veel meer. Daarnaast krijg je helemaal gratis toegang tot de online cursus ‘maak van je website een klantenmagneet’. Zodat je meteen weet hoe je klanten en inkomsten uit je website haalt.

Herken je dit?

Je wilt een eigen website, maar je wilt het niet uitbesteden
Je vindt het leuk om zelf je eigen website te maken en uit te zoeken hoe het werkt
Je hebt een website nodig, maar je weet niet hoe een website te maken

Stel je voor dat je na een paar weken je eigen website online hebt. Je je website helemaal zo kunt inrichten zoals jij het wilt. En daarmee je doelen die je hebt met een eigen website kunt gaan bereiken.

Stel je eens voor, na het volgen van deze videotraining:

1. Heb jij op een goedkope manier je eigen website staan. Die je helemaal kunt maken zoals jij het wilt.

2. Heb je eigenhandig een professionele website gemaakt. En kun je nu gaan groeien met je website en je bedrijf.

3. Weet je precies hoe je je eigen website maakt en onderhoudt. En wat daar voor nodig is. Wat enorm veel tijd en frustratie scheelt.

Hoe bereik je deze resultaten?

Je eigen website maken

Met deze videotraining ‘je eigen website maken’…

… leer je stap voor stap hoe je je eigen website maakt. Volg de vele video’s en creëer een website zoals jij deze wilt. Een WordPress website die meteen klaar staat voor de toekomst: de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos.

Deze cursus is voor jou als:

1) je bereid bent zelf tijd te steken in het maken van een website. Je hoeft niet zelf uit te zoeken hoe het werkt, dat vertel ik je stap voor stap, maar je moet het wel zelf uitvoeren.

2) je het leuk vindt om online creatief bezig te zijn met builders en (simpele) techniek.

3) je een basis website wilt met een makkelijk WordPress theme.

Ben jij er klaar voor om zelf je eigen website te bouwen? Klaar om actie te ondernemen en te groeien met je bedrijf?

Wat zeggen cursisten?

Een website is de basis van elke onderneming. Vanuit waar je jezelf vindbaar gaat maken en waarmee je kunt gaan groeien als bedrijf. Zelf een website maken is leuk om te doen, en je weet meteen hoe alles in elkaar zit.

Waarom deze videotraining ‘je eigen website maken’?

Mijn naam is Sabine Boogaard, een kick-ass doener, no-nonsense ondernemer en altijd enthousiast over alles. Eind 2014 emigreerde ik naar Colombia, waar ik nog steeds woon. Vrijwel direct startte ik met bloggen over mijn leven en reizen in Colombia.

Binnen een jaar tijd groeide mijn blog uit tot de grootste Colombia-blog van Nederland. Met zo’n 10.000 bezoekers per maand. Door de bekendheid en goede vindbaarheid op Google die ik daarmee genereerde verscheen ik in online en offline tijdschriften, op de radio en in podcasts. En het allerleukste: doordat ik met mijn verhaal naar buiten treed en goed vindbaar ben op Google, heeft TEDx mij gevonden en gaf ik in oktober 2019 deze TEDx talk.

In 2017 startte ik mijn online business als webdesigner en professioneel blogger. En heb ik inmiddels meer dan 130 websites gemaakt. Mijn website is winstgevend, dat betekent dat ik er klanten en inkomsten uithaal.

Tijdens deze videotraining deel ik alle kennis en ervaring met jou, zodat je op een simpele manier je eigen website kunt maken.

Dit is wat je gaat leren:

Wat is het doel van je website? Wat wil je ermee bereiken? En wat is je doelgroep? Voordat je daadwerkelijk je website gaat maken is het belangrijk eerst dit te bepalen.

Zonder content geen website. Denk aan teksten, logo, kleuren, huisstijl, foto’s en reviews. Hoe doe je dit? Hoe bepaal je je huisstijl? En waar moet je op letten bij foto’s voor je website?

Dan is het tijd om met de website beginnen. Kies een host, download WordPress en de juiste plugins. Hiermee zetten we de basis neer van je website.

Nu rest er nog 1 ding voordat je daadwerkelijk je website gaat maken: hoe design je deze zo dat je het resultaat behaalt dat je in module 1 hebt bepaald? Een belangrijk onderdeel!

En dan nu aan de slag! Ik leg je uit hoe je Astra installeert en instelt, hoe je templates kunt kiezen en invullen, de builders Elementor en Gutenberg uitgelegd, hoe je pagina’s en blogs maakt en nog veel meer!

Als je website eenmaal staat moet je deze onderhouden. Ook komt het soms voor dat dingen na bijvoorbeeld een update niet meer goed werken. Hier leer je hoe je dit allemaal oplost voor een ‘gezonde’ website.

Deze bonussen krijg je er gratis bij:

Video-cursus: 5 Marketingstrategieën voor meer klanten, bereik en groei (t.w.v. €55,-)

Met bloggen en SEO krijg je meer bezoekers op je website, maar wat doe je met deze bezoekers? In deze cursus leer je aan de hand van 9 modules hoe je:

» De 10 hoofdregels voor een goed website design, om van je bezoekers ook daadwerkelijk klant te maken.

» Hoe je social media inzet en laat samenwerken met je website voor meer bereik en klanten.

» Wat e-mailmarketing is en hoe het werkt. Inclusief een uitleg video over ActiveCampaign, zodat je meteen aan de slag kunt.

» Wat affiliate marketing is, hoe het werkt en of het iets is voor jou.

» In je statistieken duiken.

Support (t.w.v. €150,-)

Onder elke module kun je vragen stellen. Je ziet ook de vragen van anderen en mijn antwoorden daarop. Zo sta je er niet alleen voor.

Zelf je eigen website maken

In WordPress met het WordPress thema Astra.

Wil je ook online cursussen gaan verkopen? Klik hier om je eigen website te maken met een online cursus platform erbij.

Je eigen wordpress website maken

Dit is wat je krijgt:

De videotraining ‘je eigen website maken in WordPress’ (t.w.v. 99 euro)

De bonus videotraining ‘maak van je website een klantenmagneet’ (t.w.v. 55 euro)

Online support (t.w.v. 150 euro)

Totaal: €304,-
Nu voor €99,-

Jouw vragen beantwoord

Nee, als je alle video’s opvolgt niet. Echter, als je helemaal nieuw bent in WordPress zal je het werken met WordPress je even eigen moeten maken. Je hoeft niks zelf uit te zoeken, maar het kan even een paar dagen kosten voordat je vertrouwd bent met het systeem. Als je niet technisch en intuïtief bent ingesteld kost het je wat meer moeite en concentratie.

Nee, je kunt het Astra theme gratis gebruiken, of de Pro versie aankopen. In de cursus leer je wat de verschillen zijn en hoe je Astra Pro kunt kopen.

Nee, je maakt je website helemaal zelf. Ik leer je hoe en daarna ga je aan de slag. Je kunt wel templates gebruiken, ook dat leer ik je hoe precies. Mijn doel is dat jij een unieke website maakt die bij jou past.

Je hebt onbeperkte tijd toegang, tot het moment dat ik ermee stop.

Omdat ik in het buitenland woon hoef ik geen BTW te vragen aan buitenlandse klanten. Je hoeft dus geen BTW te betalen. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt.

Ja, na betaling ontvang je direct een e-mail met je inloggegevens. Je kunt dus meteen beginnen.

Dat is afhankelijk van hoe bekend je al bent met WordPress en de builders waarmee je gaat werken, van de hoeveelheid tijd die je hebt en wat je al klaar hebt staan voor je cursus.

Als je alle inhoud voor je website al klaar hebt ben je sneller klaar dan wanneer je bij dat onderdeel eerst alle inhoud moet maken.

Je kunt er een week mee bezig zijn als je er elke dag een paar uur mee bezig bent, maar het kan ook een maand duren. Is helemaal afhankelijk van je eigen situatie.

Ja zeker dat kan. Stuur een bericht via de chat rechtsonder op deze pagina (kan ook als ik offline ben, volg de stappen en ik mail je zsm terug) of stuur een mail naar info@sabineboogaard.nl.