Peertopeer
works.com

Zelfzorg bij een koopverslaving en fibromyalgie
WordPress website portfolio peer to peer works

Voor wie: Nicole van Leeuwen is ervaringsdeskundige in de geestelijke gezondheidszorg en chronische ziekte. Jarenlang kampte ze me een koopverslaving en ze heeft fybromyalgie. Als ervaringsdeskundige is Nicole opgeleid om anderen te helpen die hetzelfde meemaken.

Dit zegt Nicole over peertopeerworks.com: “Ik weet als geen ander wat iemand met chronische ziekte, een burn-out of koopverslaving doormaakt, want ik ben ervaringsdeskundige. Ik ben hersteld en dat was een lange weg. Want de verslaving zat diep ingesleten. En hoe dieper de groef, hoe lastiger is het om hier weer uit te komen. Ik heb de nodige hulp gekregen tijdens mijn herstel, van zowel professionals als van ervaringsdeskundigen. Een weg van zelfreflectie, terugval en weer opstaan. Maar één ding is duidelijk: dat wat ik geleerd heb van mijn herstel wil ik delen met anderen.

Als Holistisch Therapeut kan ik volledig tot de oorzaak van de klacht komen. Ik kijk bij mijn cliënten naar het geheel, het heden, verleden en vooroudergeschiedenis. Dit doe ik door middel van 1 op 1 sessies, e-books en een online cursus.”

WordPress thema: Impreza

Extra’s: Webshop met WooCommerce; Mailblue

Website: peertopeerworks.com

Vorige website
De Oplader | Ontspanning maakt je beter
Volgende website
Werkpsycholoog | Specialist op het gebied van mentale fitheid