Kaartendeck
lichtendonker.nl

Kaartendeck gericht op bewustwording, heling & groei
Website in wordpress kaartendeck

Voor wie: Het Kaartendeck Licht en Donker is een samenwerking tussen ondernemers Esther Ates (van Praktijk Magistraal) en Nathalie Heuts (van Zielsverbeelding). Samen ontwikkelden zij een kaartendeck bestaande uit 50 bijzondere kaarten, die je meenemen op een innerlijke reis naar (meer) bewustwording, heling & groei.

Zowel Esther als Nathalie richten zich in hun eigen praktijk op het behandelen van onder andere angst, trauma, burn-out en paniekaanvallen.

Het kaartendeck kan zowel particulier als professioneel worden gebruikt.

Over de website: Deze mooie en dynamische website is een samenspel van licht en donker en bewegingen. Gemaakt in WordPress, en met als doel het verkopen van het kaartendeck.

De verkoop gaat middels een webshop gemaakt in WooCommerce. Na aankoop komen klanten automatisch in het e-mailprogramma Mailblue, waarna zij automatisch per mail op de hoogte worden gehouden.

De website is aangepast op de desktop, tablet en mobiel en SEO geoptimaliseerd.

Op dit moment komen de meeste website-bezoekers via social media en de netwerken van Esther en Nathalie. Na de lancering van de website werd het kaartendeck meteen tientallen keren verkocht.

WordPress thema: Impreza

Extra’s: Mailblue integratie; webshop met WooCommerce

Website: kaartendecklichtendonker.nl

Vorige website
Jouw Interim HR
Volgende website
Aubrey Curran | Building capacity