Samiraahale.nl

Stiltegids & Podcast host van ‘Vrijheid in Zicht’
WordPress website voorbeeld Samira Ahale

Voor wie: Samira Ahale is een inspirerende en krachtige vrouw met een bijzonder verhaal. Als ‘spirituele allochtoon’ kaart ze onderwerpen aan waar maar weinigen over durven te praten. Ook schreef ze 2 boeken en host ze de podcast ‘Vrijheid in Zicht’. Als stiltegids helpt Samira de antwoorden op je levensvragen naar boven te halen.

Dit zegt Samira over samiraahale.nl: “Ben jij klaar met het verleden, met oude verhalen en conditionering en verlang je naar een nieuwe, frisse start in je leven? Wil jij jouw potentieel volledig ontwikkelen zodat je je vrij voelt in wat je doet, en zeker van jezelf je eigen weg gaan? Verlang jij ernaar om vanuit autonomie en authenticiteit je eigen keuzes te maken?

Het is noodzakelijk om jezelf te leren kennen en te weten wie je werkelijk bent, zodat je weet waar je naartoe gaat en innerlijk in vrede kunt zijn.

Als je je afvraagt hoe je daar moet komen, hoe je jezelf vernieuwt, vrij van het verleden en zeker van een mooie toekomst vol mogelijkheden en kansen, dan ben ik de gids die jou kan helpen op jouw innerlijke reis.”

WordPress thema: Impreza

Website: samiraahale.nl

Vorige website
Vita Rosa | Luxury long lasting roses
Volgende website
Spiegel-Logisch | Congressen voor supervisoren