DISCLAIMER

Hoe begin je met een wordpress website maken

Copyright

Alle teksten op deze website zijn door mijzelf (Sabine) bedacht en geschreven. Alle foto’s op de website (tenzij anders vermeld) zijn gemaakt door simonbosch.nl. Dit betekent dat op alle teksten en beelden die zijn gepubliceerd op sabineboogaard.nl auteursrecht rust en (tenzij anders aangegeven) eigendom zijn van sabineboogaard.nl. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming mag niets van deze website worden overgenomen en gepubliceerd. Artikelen of pagina’s delen mag wél.

Tenzij anders vermeld, is alles wat je vindt op sabineboogaard.nl geschreven uit eigen kennis, ervaring en na uitgebreid onderzoek. Mijn teksten zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. Echter, ik heb ook weleens iets mis en informatie kan veranderen. Ik houd sabineboogaard.nl zo goed mogelijk up-to-date. Kom je echter toch informatie tegen die niet (meer) klopt? Laat het mij dan vooral hier weten!

Reclame

Een enkele keer vind je in een tekst een affiliate link, bijvoorbeeld van bepaalde plugins voor de website, WordPress thema’s of bol.com. Als je op deze link klikt word je doorverwezen naar een specifiek product (zoals een boek, plugin of tool). Wanneer jij via deze link iets koopt, dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Deze vergoeding wordt door het bedrijf betaald en heeft voor jou geen enkele gevolgen. Jij betaalt dus de originele prijs en niets extra’s. Ik link alleen naar producten die ik zelf gebruik of heb gebruikt en waar ik enthousiast over ben. Daarnaast geef ik áltijd mijn eerlijke mening. Wanneer er een affiliate link is opgenomen wordt dit te allen tijde vermeld onderaan de betreffende tekst.

Ook als ik een samenwerking aanga met een bedrijf wordt dit onder het betreffende artikel vermeld. Ik ga alleen samenwerkingen aan met bedrijven die passen bij mijn doel en doelgroep en waarvan ik denk dat dit jou als lezer verder kan helpen. Ik geef altijd mijn eerlijke mening over een product of dienst en mijn intentie is altijd om mijn lezers te voorzien van de beste informatie.


Heb je vragen? Stuur mij dan hier een e-mail.