WordPress website updates & beveiliging

Laat je website elke 3 weken updaten en checken op veiligheidsissues, en voorkom daarmee dat je website gehackt wordt

Website hack voorkomen

Zorgt je website voor vindbaarheid op Google? Verkoop je online cursussen op je website en moeten klanten daarop inloggen? Bied je andere producten of diensten aan via je website? Of gebruik je je website voor een ander belangrijk onderdeel in je bedrijf?

Dan is het belangrijk dat je website online is en goed werkt.

Als je website gehackt wordt kan er echter van alles mee gebeuren. Je website is uit de lucht. Er staat opeens heel andere content op je website die de hackers daarop hebben gezet. Of je website is is wel zichtbaar, maar zowel jij als je bezoeker kan nergens meer op klikken of inloggen.

En in het ergste geval is je hele website weg.

Een gehackte website levert je een hoop stress op. Het kan veel tijd kosten om het op te lossen, tijd die je website dus offline is. Waardoor je klanten misloopt en ook Google wordt daar niet blij van. En het kost je extra geld om een gehackte website weer goed te laten lopen.

Dit wil je altijd voorkomen, en zéker als er inkomsten afhangen van jouw website.

De veiligheid van een WordPress website hangt vooral af van de manier waarop de website wordt gebruikt, beheerd en onderhouden. Een website hack is daarom in de meeste gevallen gewoon te voorkomen.

Herken je dit?

Je doet maar af en toe updates op je website, de laatste keer kun je je eigenlijk amper herinneren
Je weet niet hoe je je website goed beveiligt tegen hackers
Je hebt geen idee wat er eigenlijk gebeurt als je website gehackt wordt
Je hebt helemaal geen zin om de beveiliging en updates van je website zelf te doen

Het is essentieel dat de beveiliging van je website prioriteit heeft. En je daar ten minste eens in de paar weken aandacht aan besteedt. Zodat je actief een website hack helpt voorkomen.

Stel je eens voor:

1. Je website wordt elke 3 weken ge-update. Zowel plugins, thema’s en WordPress zelf. Zo weet je zeker dat veiligheidsissues meteen worden opgelost.

2. De beveiliging van je website is goed geregeld. Er staat een beveiligingsplugin op die onder andere brute force-aanvallen tegenhoudt en de beveiliging is goed ingesteld.

3. Waarschuwingen, onnodige functies en andere kwetsbaarheden worden meteen je website uit geholpen. Je website is daardoor altijd schoon van mogelijke veiligheidsissues.

4. Een extra bijwerking van niet updaten is dat je meer kans hebt dat je website breekt en uit de lucht is nadat je na lange tijd weer een update uitvoert. Dat is vanaf nu verleden tijd.

Hoe doe je dit?

Hoe doe je wordpress website onderhoud

Met mijn hack preventie programma…

update ik elke 3 weken je website, zorg ik ervoor dat er geen onnodige functies op staan en houd ik de beveiliging op orde.

Kom ik iets tegen dat aandacht nodig heeft? Dan vertel ik je precies wat er moet gebeuren om het op te lossen.

Elke 3 weken krijg je van mij een e-mail met daarin de resultaten van de update. Of alles is goed, of dat er actie is vereist vanuit jou.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over de beveiliging van je website, dat doe ik voor je.

Het enige wat jij hoeft te doen is je te focussen op jouw eigen business.

Wat zeggen klanten?

Hack preventie review
Hack preventie marja
Website onderhoud uitbesteden

Is je website een (groeiende) inkomstenbron, word je goed gevonden in Google of is dat je doel, of stuur je veel volgers vanuit social media naar je website? Dan is het belangrijk dat je website online is en blijft. En dat je website er niet opeens totaal anders uitziet en is gericht op een andere doelgroep. Dat is namelijk wat er kan gebeuren als je website gehackt wordt.

Waarom deze hack preventie?

Mijn naam is Sabine Boogaard, een kick-ass doener, no-nonsense ondernemer en altijd enthousiast over alles. Eind 2014 emigreerde ik naar Colombia, waar ik nog steeds woon. Vrijwel direct startte ik met bloggen over mijn leven en reizen in Colombia.

In 2015 startte ik mijn eerste website: een reisblog over Colombia die binnen korte tijd uitgroeide tot één van de grootste Colombia-blogs van Nederland.

Ik houd van reizen en mijn eigen pad volgen, ik gaf er zelfs een Tedx talk over. Voor mij was een eigen onderneming de nieuwe stap die bij mij paste. Zo gezegd zo gedaan en in 2017 begon ik mijn eigen bedrijf als webdesigner en professioneel blogger.

Inmiddels staan er meer dan 130 websites op mijn naam. Ik geef altijd instructies over hoe de website te onderhouden en te updaten. Maar helaas doen veel ondernemers dit niet. Ze vergeten het of het heeft geen prioriteit. Daardoor ligt er vaak een gehackte website op mijn bordje. En nog vaker tijdens mijn vakanties. En een gehackte website wil je meteen opgelost hebben.

Daarom bied ik deze service. Zo houd ik jouw website veilig, zodat het jou geen extra geld en stress kost en ik zonder zorgen op reis kan.

Dit is wat je kunt verwachten

First things first: je website checken en opschonen

Na aankoop van de hack preventie ga ik eerst een website check doen gericht op de beveiliging van je website. Staan er onnodige plugins op? Hoe is de beveiliging geregeld? Beveiliging instellen waar nodig. Staat er SSL op je website? En is je PHP versie up-to-date? Je website wordt bijgewerkt en opgeschoond.

Elke 3 weken update ik je website en check ik op veiligheidsissues

Elke 3 weken log ik in op je website en update alles dat ge-update moet worden. Ik check of er plugins of andere elementen zijn die extra aandacht nodig hebben en ik zorg dat andere veiligheidswaarschuwingen worden opgelost.

Na elke update krijg je van mij een e-mail

Daarin lees je dat alles goed is en dat er geen beveiligingsissues zijn. Het kan echter ook voorkomen dat er actie nodig is van jouw kant. Als dit het geval is dan krijg je van mij een stappenplan met wat je moet doen. Kom je er niet uit? Dan help ik je verder.

Zijn er veiligheidsissues die meer tijd kosten om op te lossen?

In 99% van de gevallen is alles voor mij makkelijk op te lossen tijdens de 3-wekelijkse check. Het kan echter gebeuren dat ik veiligheidsissues tegenkom die meer tijd kosten om op te lossen. Of misschien blijkt wel tijdens de eerste check dat je website al is gehackt.

In deze gevallen komen kunnen er extra kosten bijkomen om dit op te lossen. Dit communiceer ik altijd eerst duidelijk met jou voordat ik daadwerkelijk iets ga doen, zodat je zelf kunt kiezen wat ermee te doen.

Start nu met hack preventie en voorkom dat je website wordt gehackt

Voorkomen is beter dan genezen: het scheelt stress, tijd en extra kosten

Website onderhoud wordpress

Hack preventie | €210,- per jaar

Website check: is je website goed beveiligd?


1 jaar lang elke 3 weken een website update


1 jaar lang elke 3 weken een e-mail in je inbox met de status van je website


Veiligheidsissues worden elke 3 weken weggewerkt


Jij hoeft er zelf niet meer naar om te kijken

Jouw vragen beantwoord

Na aankoop krijg je binnen 24 uur een e-mail met daarin de vraag voor de inloggegevens van je website en de naam van je host, waarna ik de eerste check voor je ga doen.

Voor iedereen die:

  • Prioriteit geeft aan zijn/haar website;
  • Stress, offline-tijd en extra website kosten wil voorkomen;
  • Niet de tijd of zin heeft om zelf de website te updaten en te beveiligen;
  • Niet weet hoe je een website beveiligt en/of update.

Vanaf de eerste website check doe ik 1 jaar lang de hack preventie.

Nee, dat is helaas onmogelijk. Veiligheid en preventie gaan over het zo klein mogelijk maken van de risico’s. Je zo goed mogelijk beveiligen, zodat de kans op een hack zo klein mogelijk wordt.

Als er extra werk nodig is die buiten de hack preventie valt, dan komen hier extra kosten bij. Dit laat ik je eerst weten in een e-mail voordat ik aan de slag ga of je vertel of er iemand anders is die je hiermee beter kan helpen.

Ik vertel je wat de kosten zijn, zodat je zelf kunt beslissen wat je ermee wilt doen.

Pas daarna ga ik eventueel aan de slag.

Omdat ik in het buitenland woon hoef ik geen BTW te vragen aan buitenlandse klanten. Je hoeft dus geen BTW te betalen. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt.

Ja dat kan, neem daarvoor even contact met mij op via de chat rechtsonder (ook als ik offline ben, dan e-mail ik je terug) of via info@sabineboogaard.nl.

Ja zeker dat kan. Stuur een bericht via de chat rechtsonder op deze pagina (kan ook als ik offline ben, volg de stappen en ik mail je zsm terug) of stuur een mail naar info@sabineboogaard.nl.