In 7 stappen je website op de 1e pagina van Google met SEO

E-book

Online cursus bloggen voor ondernemers

Wil je meer klanten uit je website halen zonder betaalde publiciteit? Dat bereik je met een hoge positie in Google om je website goed vindbaar te maken. En die goede vindbaarheid krijg je door je website te optimaliseren voor zoekmachines. Oftewel:  zoekmachineoptimalisatie (SEO).

De meeste ondernemers en bloggers geven geen prioriteit aan SEO. Als jij dat wel doet, heb je een enorme voorsprong op je concurrentie. En zal jij veel beter gevonden worden door potentiële klanten.

Daarnaast is SEO een uitstekende lange-termijn strategie om doorlopend klanten uit je website te halen. Een goede SEO-strategie zorgt ervoor dat je tot jarenlang vindbaar bent. Dat geeft veel vrijheid in je bedrijf en mogelijkheden tot groei.

In dit handboek leer je hoe je SEO toepast op je website. Stap voor stap uitgelegd, waardoor je er meteen mee aan de slag kunt. Zodat je doorlopend klanten en inkomsten uit je website haalt.

Herken je dit?

Je weet dat SEO belangrijk is, maar je hebt geen idee hoe te beginnen
Je wilt SEO zelf leren en toepassen, in plaats van uitbesteden
Je droomt van een goede vindbaarheid in Google, zodat je doorlopend klanten krijgt zonder steeds met je aanbod op social media te moeten leuren
Je hebt al een tijdje een website, maar je wordt nog steeds niet goed gevonden in Google

Stel je voor dat je website op de eerste pagina van Google in de zoekresultaten verschijnt. Je daarmee explosief je vindbaarheid vergroot en je via je website steeds meer klanten krijgt.

Stel je eens voor, na het lezen en toepassen van het SEO handboek:

1. Weet je precies wat SEO is, hoe het werkt en hoe je het moet toepassen. Je weet nu waar te beginnen met SEO en hoe je je website beter vindbaar maakt.

2. Kun je SEO toepassen op je website. Niet alleen in het algemeen op je website, maar ook op elke blog. Je weet ook wat te doen om je positie in Google steeds meer te verhogen en om die goede positie te behouden.

3. Ga je steeds meer bezoekers krijgen op je website vanuit Google. Je werk gaat zijn vruchten afwerpen en je zal steeds meer klanten, aanmeldingen of contactaanvragen krijgen vanuit je website.

4. Kun je je website zo aanpassen dat deze wél goed gevonden gaat worden in Google. Ook al heb je je website al jaren, door SEO toe te passen maak je van een slapende website een actieve bron van klanten.

Hoe bereik je deze resultaten?

Hulp bij bloggen

Met dit SEO handboek…

… leer je de 7 belangrijkste stappen van SEO. Stap voor stap uitgelegd.

Zodat je deze direct kunt implementeren op je website. Waarna je meteen kunt gaan bijhouden hoe je website steeds beter gaat scoren in Google.

Dit SEO handboek is voor jou als je bereid bent om tijd te steken in je website en SEO. Als je jouw positie in Google belangrijk vindt en meer klanten, aanmeldingen en inkomsten uit je website wilt halen. En als je wilt bloggen om die betere positie te behalen. Bloggen is namelijk een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie.

Ben jij er klaar voor om jouw vindbaarheid in Google explosief te verbeteren? Klaar om actie te ondernemen met je website?

550+ Ondernemers gingen je voor!

Wat zeggen anderen?

Zoekmachineoptimalisatie is geen quick fix. Maar een duurzame methode die tijd en geduld nodig heeft om te laten werken. Hoe eerder je ermee begint hoe eerder en langer je er resultaat uithaalt. Start daarom zo snel mogelijk voor de beste resultaten!

Waarom dit SEO handboek?

Mijn naam is Sabine Boogaard, een kick-ass doener, no-nonsense ondernemer en altijd enthousiast over alles. Eind 2014 emigreerde ik naar Colombia, waar ik nog steeds woon. Vrijwel direct startte ik met bloggen over mijn leven en reizen in Colombia.

Binnen een jaar tijd groeide mijn blog uit tot de grootste Colombia-blog van Nederland. Met zo’n 10.000 bezoekers per maand. Door de bekendheid en goede vindbaarheid op Google die ik daarmee genereerde verscheen ik in online en offline tijdschriften, op de radio en in podcasts. En het allerleukste: doordat ik met mijn verhaal naar buiten treed en goed vindbaar ben op Google, heeft TEDx mij gevonden en gaf ik in oktober 2019 deze TEDx talk.

Sinds 2017 blog ik ook voor mijn bedrijf. Met de kennis en ervaring die ik eerder had opgedaan over bloggen en SEO wist ik mijn zakelijke blog in korte tijd winstgevend te maken. Dit levert mij nog steeds elke maand klanten op zonder dat ik daar veel moeite voor hoef te doen.

In dit SEO handboek deel ik alle stappen die je moet doorlopen om ook jouw website winstgevend te maken door middel van zoekmachineoptimalisatie.

Dit is wat je gaat leren:

Waar begin je met zoekmachineoptimalisatie? Wat is de basis? Start met het koppelen van je website aan onder andere Google Search Console en Google Analytics. En installeer de benodigde plugins.

Essentieel om je website hoog in Google te krijgen. Maar hoe doe je dat? In dit hoofdstuk geef ik je niet alleen vele tips die je meteen kunt toepassen, maar ook duik ik in de termen en cijfertjes die je moet weten voor zoekwoord onderzoek.

Je website zo goed mogelijk optimaliseren voor Google en alles dat daarbij komt kijken. Denk aan meta-teksten, alternatieve teksten, SEO titels, H-tags en meer. No worries: alle termen en functies leg ik uit.

Alleen de achterkant van de website optimaliseren heeft geen zin. Hoe schrijf je de beste content voor Google én je bezoeker? Waar moet je op letten? Wat werkt voor Google en wat niet? En hoe houd je dit bij?

Oftewel linkbuilding. Een van de meest effectieve manieren om hoog in Google te komen. Hoe pak je dit aan? En wat is het verschil tussen interne en externe linkbuilding? Een essentieel onderdeel van SEO.

Wat de meeste ondernemers het minst leuk vinden. Daarom neem ik je stap voor stap mee om dit goed te doen. Niet alleen leg ik termen uit, maar ook stap voor stap wat je moet doen om dit goed in te stellen.

Wat doe jij met oude blogs? Laten verstoffen helpt niet. Leer hier hoe krachtig de optimalisatie van oude blogs is en hoe je dat dan precies doet.

Wat is DA überhaupt? Wat doe je ermee? En waarom wil je je DA zo hoog mogelijk hebben? Alle tips op een rijtje.

De juiste SEO tools kunnen je ondernemende leven stukken aangenamer maken. De beste en meest handige voor je uitgestald.

Koop nu het 80-pagina’s dikke handboek

En maak je website goed vindbaar in Google.

Wil je ook leren bloggen?
Het SEO handboek download je GRATIS in de online cursus bloggen.

Hoe werkt SEO

Van: €57,-
Nu voor €25,-

Jouw vragen beantwoord

In dit e-book neem ik je in 80 pagina’s mee in zoekmachineoptimalisatie (SEO). Stap voor stap leer je wat je moet doen om je website zo goed mogelijk aan te passen voor Google, zodat je website steeds beter gevonden wordt door potentiële klanten.

De SEO gids is geschikt voor:

  • Iedereen die SEO wil leren en zelf wil toepassen op de website;
  • Als je je website beter vindbaar wilt maken in Google, voor meer klanten en inkomsten uit je website;
  • Als je tijd wilt investeren in het beter vindbaar maken van je website in zoekmachines, zoals door te bloggen.

Als je geen tijd wilt investeren in SEO en bloggen, of als je een goede vindbaarheid in Google niet belangrijk vindt.

Ja, na aankoop krijg je het e-book direct in je e-mail om te downloaden.

Omdat ik in het buitenland woon hoef ik geen BTW te vragen aan buitenlandse klanten. Je hoeft dus geen BTW te betalen. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt.

Je kunt betalen met iDeal, Bancontact, PayPal of creditcard.

Ja zeker dat kan. Stuur een bericht via de chat rechtsonder op deze pagina (kan ook als ik offline ben, volg de stappen en ik mail je zsm terug) of stuur een mail naar info@sabineboogaard.nl.