In 7 stappen je website goed vindbaar in Google

80-pagina’s SEO handboek

SEO handboek

Wil je meer klanten uit je website zonder betaalde publiciteit? Dat bereik je met een goede vindbaarheid in Google. En die goede vindbaarheid krijg je door je website te optimaliseren voor zoekmachines. Oftewel: zoekmachineoptimalisatie (SEO).

De meeste ondernemers geven geen prioriteit aan SEO. Als jij dat wel doet, heb je een enorme voorsprong op je concurrentie. Daarmee kaap je klanten weg bij jouw concurrent, omdat je veel beter vindbaar bent in Google.

Daarnaast is SEO een uitstekende lange-termijn strategie om doorlopend klanten uit je website te halen. Een goede SEO-strategie zorgt ervoor dat je tot jarenlang vindbaar bent. Dat geeft veel vrijheid in je bedrijf en mogelijkheden tot groei.

Reacties na het downloaden van het SEO Handboek

Met 86 miljard bezoekers is Google nog steeds nummer 1 van best bezochte websites ter wereld. Pas daarna komt YouTube (32,7 miljard bezoekers), Facebook (16 miljard) en Instagram (7,6 miljard). 80% van alle internetgebruikers zoekt in zoekmachines. Ben je niet goed vindbaar in Google, dan mis je dus alle potentiële klanten die naar jouw onderwerp op zoek zijn.

Herken je dit?

Je weet dat SEO belangrijk is, maar je hebt geen idee hoe te beginnen
Je wilt goed vindbaar zijn in Google, zodat je doorlopend klanten krijgt zonder steeds met je aanbod op social media te moeten leuren
Je hebt al een tijdje een website, maar je wordt nog steeds niet goed gevonden in zoekmachines

In dit SEO Handboek leer je alles over SEO én hoe je het toepast. Stap voor stap word je wegwijs gemaakt in de wereld van zoekmachineoptimalisatie. Dé manier om zo makkelijk & snel mogelijk je vindbaarheid in Google te vergroten.

Na het lezen en toepassen van het SEO handboek:

1. Weet je precies wat SEO is, hoe het werkt en hoe je het moet toepassen. Je weet nu waar te beginnen met SEO en hoe je je website beter vindbaar maakt.

2. Neemt het aantal bezoekers op je website vanuit Google toe. Je werk gaat zijn vruchten afwerpen en je zal steeds meer klanten, aanmeldingen en contactaanvragen krijgen vanuit je website.

3. Weet je wat je moet doen om je goede vindbaarheid te behouden én nog meer te verbeteren. Zodat je steeds minder op social media bezig hoeft te zijn en de klanten vanzelf bij jou komen.

Hoe bereik je deze resultaten?

Hulp bij bloggen

Met dit SEO handboek…

leer je alles over SEO. Stap voor stap uitgelegd van A tot Z.

Zodat je SEO direct kunt implementeren op je website. Waarna je meteen gaat ziet hoe je website steeds beter gaat scoren in Google.

Dit SEO handboek is voor jou als:

  • je veel meer potentiële klanten wilt bereiken dan je nu doet.
  • jouw positie in Google belangrijk voor je is en je meer klanten, aanmeldingen en inkomsten uit je website wilt halen via zoekmachines.
  • je minder afhankelijk wilt zijn van social media. En meer automatisch klanten en leads wilt aantrekken.

Ben jij er klaar voor om jouw vindbaarheid en bereik in Google explosief te verbeteren?

670+ Ondernemers gingen je voor!

Zoekmachineoptimalisatie is geen quick fix. Maar een duurzame methode die tijd en geduld nodig heeft om te laten werken. Hoe eerder je ermee begint hoe eerder en langer je er resultaat uithaalt. Start daarom zo snel mogelijk voor de beste resultaten!

Waarom dit SEO handboek?

Mijn naam is Sabine Boogaard, een kick-ass doener, no-nonsense ondernemer en altijd enthousiast.

Begin 2015 startte ik een reisblog over Colombia (waar ik al jaren woon) en in 2017 maakte ik een carrièreswitch van wetenschappelijk onderzoeker naar webdesigner. Waar ik natuurlijk ook een website voor nodig had.

Het eerste wat ik in 2015 deed was me verdiepen in SEO. En al snel groeide mijn website uit tot één van de grootste Colombia-reisblogs van Nederland en België. Met meer dan 13.000 bezoekers per maand.

Met de kennis die ik hiermee op deed wist ik mijn bedrijfswebsite, waarop je nu bent, binnen no-time goed vindbaar te maken in zoekmachines. Ondanks de vele duizenden concurrenten die ik heb. Deze website is al jaren winstgevend en levert mij nog steeds elke maand klanten op zonder dat ik daar veel moeite voor hoef te doen.

In dit SEO Handboek deel ik alle stappen die je moet doorlopen om ook jouw website winstgevend te maken door middel van zoekmachineoptimalisatie. Met dit handboek hoef je niets meer zelf uit te zoeken: je kunt alles zo toepassen.

Dit is wat je gaat leren:

Waar begin je met zoekmachineoptimalisatie? Wat is de basis? Start met het koppelen van je website aan onder andere Google Search Console en Google Analytics. En installeer de benodigde plugins.

Essentieel om je website hoog in Google te krijgen. Maar hoe doe je dat? In dit hoofdstuk geef ik je niet alleen vele tips die je meteen kunt toepassen, maar ook duik ik in de termen en cijfertjes die je moet weten voor zoekwoord onderzoek.

Je website zo goed mogelijk optimaliseren voor Google en alles dat daarbij komt kijken. Denk aan meta-teksten, alternatieve teksten, SEO titels, H-tags en meer. No worries: alle termen en functies leg ik uit.

Alleen de achterkant van de website optimaliseren heeft geen zin. Hoe schrijf je de beste content voor Google én je bezoeker? Waar moet je op letten? Wat werkt voor Google en wat niet? En hoe houd je dit bij?

Oftewel linkbuilding. Een van de meest effectieve manieren om hoog in Google te komen. Hoe pak je dit aan? En wat is het verschil tussen interne en externe linkbuilding? Een essentieel onderdeel van SEO.

Wat de meeste ondernemers het minst leuk vinden. Daarom neem ik je stap voor stap mee om dit goed te doen. Niet alleen leg ik termen uit, maar ook stap voor stap wat je moet doen om dit goed in te stellen.

Wat doe jij met oude blogs? Laten verstoffen helpt niet. Leer hier hoe krachtig de optimalisatie van oude blogs is en hoe je dat dan precies doet.

Wat is DA überhaupt? Wat doe je ermee? En waarom wil je je DA zo hoog mogelijk hebben? Alle tips op een rijtje.

De juiste SEO tools kunnen je ondernemende leven stukken aangenamer maken. De beste en meest handige voor je uitgestald.

Reacties na het downloaden van het SEO Handboek

Koop nu het 80-pagina’s dikke handboek

En maak je website goed vindbaar in Google.

Hoe werkt SEO

Van: €57,-
Nu voor €25,-

Jouw vragen beantwoord

In dit e-book neem ik je in 80 pagina’s mee in zoekmachineoptimalisatie (SEO). Stap voor stap leer je wat je moet doen om je website zo goed mogelijk aan te passen voor Google, zodat je website steeds beter gevonden wordt door potentiële klanten.

De SEO gids is geschikt voor:

  • Iedereen die SEO wil leren en zelf wil toepassen op de website;
  • Als je je website beter vindbaar wilt maken in Google, voor meer klanten en inkomsten uit je website;
  • Als je tijd wilt investeren in het beter vindbaar maken van je website in zoekmachines, zoals door te bloggen.

Als je geen tijd wilt investeren in SEO en bloggen, of als je een goede vindbaarheid in Google niet belangrijk vindt.

Ja, na aankoop krijg je het e-book direct in je e-mail om te downloaden.

Omdat ik in het buitenland woon hoef ik geen BTW te vragen aan buitenlandse klanten. Je hoeft dus geen BTW te betalen. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt.

Je kunt betalen met iDeal, Bancontact, PayPal of creditcard.

Ja zeker dat kan. Stuur een bericht via de chat rechtsonder op deze pagina (kan ook als ik offline ben, volg de stappen en ik mail je zsm terug) of stuur een mail naar info@sabineboogaard.nl.