Eleanorcrick.nl

Blog over (psychische) gezondheid en sporten
Eleanor crick blog - WordPress website

Wanneer: december 2018

Voor wie: Eleanor Crick is journalist en schrijft een populaire blog over het leven met een depressie. Specifiek depressie en hardlopen. Eleanor verschijnt regelmatig in de media met haar verhaal.

Dit zegt Eleanor over eleanorcrick.nl: “In oktober 2015 ben ik begonnen met de blog Loop Depressievrij. Het begon als een soort dagboek waar ik mijn verhaal vertelde over mijn depressie en mijn doel om de halve marathon te lopen. Uiteindelijk werd het veel groter en heb ik samen met anderen depressiviteit wat bespreekbaarder gemaakt. Ook heb ik in samenwerking met Wij Zijn Mind meerdere sponsorlopen georganiseerd om depressiviteit onder jongeren bespreekbaar te maken.

Na ongeveer twee jaar op loopdepressievrij.com te hebben geblogd, merkte ik dat de blog niet meer bij mij paste. Ik ben van mening dat je een depressie nooit helemaal achter je laat – de kans op terugval namelijk aanwezig – maar ik wilde ook niet meer gezien worden als ‘dat meisje met die depressie’, jij en ik zijn meer dan alleen een ‘labeltje’. Vandaar dat ik sinds eind 2018 over ben gegaan naar mijn eigen naam. Ik wilde eerst een andere naam, maar ik kon niks beters bedenken, dus vandaar!”

WordPress thema: blog thema Soledad

Website: https://eleanorcrick.nl

Eleanor Crick | Freelance journalist
Expat Energy | Coaching for expats
Menu