Over mij: Sabine Boogaard

Ik geloof dat je voor een groot deel je eigen leven kunt creëren. Ook al gebeurt er van alles, je kiest zelf hoe je ermee omgaat. En wat je er zelf voor doet om jouw verlangens werkelijkheid te laten worden. Dat is hoe ik in het leven sta. En ook hoe ik mijn bedrijf run.

Sabine Boogaard webdesigner

Mijn naam is Sabine Boogaard, sinds eind 2014 ben ik woonachtig in Colombia en met mijn no-nonsense, actieve en vooral persoonlijke aanpak heb ik inmiddels meer dan 137 ondernemers aan een professionele website geholpen.

Ik houd van actie ondernemen en buiten mijn comfortzone gaan. Dingen die ik ook stimuleer bij mijn klanten. Alleen een mooie website gaat je namelijk geen winstgevend bedrijf opleveren, daar is meer voor nodig. Een lijstje goede voornemens maken werkt ook niet als je er alleen elke dag even een blik op werpt. Om die goede voornemens werkelijkheid te maken moet je actie ondernemen.

En zo is het ook met je website. Een gebruiksvriendelijke en effectieve website fungeert als stevige basis van je bedrijf, maar om er daadwerkelijk klanten uit te halen heb je een net zo stevige websitestrategie nodig.

Mijn achtergrond

Ooit studeerde ik Pedagogiek, behaalde ik mijn masterdiploma Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, deed ik een PhD, werkte ik jarenlang als wetenschappelijk onderzoeker in het VU-ziekenhuis en later als epidemioloog in het Nationaal Kankerinstituut van Colombia.

Om in 2017 ontslag te nemen en een totaal andere weg in te slaan. Ik volgde te lang de gebaande paden die anderen voor mij hadden uitgestippeld. Maar net als de stap om naar de andere kant van de wereld te emigreren, besloot ik ook nu mijn eigen weg te creëren in mijn professionele loopbaan. Zo bedacht zo gedaan en mijn eigen bedrijf als webdesigner en blogger was geboren.

Dit kwam niet helemaal uit de lucht vallen: sinds 2015 beheer ik één van de grootste Colombia reisblogs van Nederland. Zelf opgezet en laten groeien tot wat het nog steeds is. Mijn passies ontwerpen, schrijven, fotografie en andere helpen komen hierin bij elkaar.

Op mijn zakelijke website, waarop je nu aan het lezen bent, en op mijn reisblog samen, krijg ik maandelijks zo’n 18.000 unieke bezoekers. Waarvan ongeveer 83% via Google komt. Het grootste deel van mijn klanten komt daarmee via zoekmachines. Zonder dat ik dagelijks moet posten op social media.

Mijn missie?

Met een persoonlijke, no-nonsense en actiegerichte aanpak ondernemers helpen om een winstgevend en groeiend bedrijf te creëren.

Hoe? Door in de eerste plaats zoveel mogelijk voor je uit handen te nemen. Niet alleen je website, maar ook andere lastige techniek. Je te leren hoe je zelf met je website en bijbehorende systemen kunt werken. En door er vooral voor je te zijn. Voor al jouw vragen en onzekerheden. Tijdens mijn website-trajecten sta ik volledig naast jou om jouw doelen te bereiken.

Ik geloof dat je niet alleen je eigen leven kunt creëren, maar ook je eigen succesvolle bedrijf. Er is niet één succesformule, iedereen is immers anders. Daarom richt ik mij op het bewandelen van jouw eigen ondernemerspad. Natuurlijk zijn er bepaalde strategieën die gedaan moeten worden, maar op jouw manier. Wat past bij jou, je bedrijf en bij jouw doelgroep. Te beginnen met een website die daar perfect bij aansluit.

Meer weten? Klik op de button.

Winstgevende website maken
Je website promoten op social media
Leren bloggen

Durf jij je eigen pad in het leven te creëren?

In oktober 2019 gaf ik een TEDx talk in Veghel. Hierin vertel ik over de keuzes die ik heb gemaakt en waarom. Hoe creëerde ik mijn eigen levenspad en doe ik altijd wat mij gelukkig maakt? Ook al heeft je omgeving daar moeite mee en commentaar op?

Twijfel je over of je een andere weg in moet slaan of niet? Krijg je veel negatieve reacties uit je omgeving? Vind je het lastig om voor jezelf te kiezen?

Bekijk mijn TEDx talk en laat je inspireren!