Maak van je website een klantenmagneet [VIDEOCURSUS]

Klanten en verkopen halen uit je website door middel van 5 marketingstrategieën die je direct kunt toepassen.

Online cursus bloggen voor ondernemers

Je hebt een mooie (nieuwe) website, nu moeten daar nog klanten en inkomsten uit gaan komen. Dit gaat helaas niet vanzelf, hier moet je zelf actief voor aan de slag.

Zeker als je net begint zie je al snel door de bomen het bos niet meer.

In deze cursus zet ik 5 marketingstrategieën overzichtelijk voor je op een rijtje en ontdek je welke strategieën het beste bij jou en je onderneming passen.

Je krijgt de 5 marketingstrategieën uitgelegd, zodat je deze direct kunt toepassen op je website.

Een website gaat niet uit zichzelf het werk doen. Voordat je website daadwerkelijk voor je gaat werken moet jij er de juiste marketingstrategieën aan koppelen. Pas daarna ga je steeds meer klanten en inkomsten uit je website halen. 

Herken je dit?

Je hebt een (nieuwe) website, maar je website doet niks voor je: er komen geen klanten uit
Je online aanbod, zoals cursussen of e-books, worden nauwelijks verkocht
Je hebt eigenlijk geen idee hoe je meer klanten en verkopen uit je website haalt, je doet nu maar wat

Stel je voor dat je precies weet wat je kunt doen om klanten en verkopen uit je website te halen. En je daarmee een website genereert die je automatisch klanten en verkopen gaat opleveren.

Stel je eens voor, na het volgen en toepassen van deze videocursus:

1. Heb jij heel gericht de marketingstrategieën geïmplementeerd waarmee je jouw doelgroep aanspreekt. En komen er steeds meer aanvragen voor jouw aanbod via jouw contactformulier.

2. Worden jouw cursussen, e-books of andere producten steeds beter verkocht. En weet je precies hoe je meer verkopen kunt stimuleren.

3. Weet je wat je welke marketingstrategieën je kunt inzetten voor meer klanten en verkoop, en hoe je dat doet. Zodat je meteen aan de slag kunt om dit te gaan toepassen in je bedrijf.

4. Weet je wat het allerbelangrijkste is om klanten en verkopen uit je website te halen. Ongeacht welke marketingstrategie je ook toepast, eerst moet je dit duidelijk hebben.

Hoe bereik je deze resultaten?

Hulp bij bloggen

Met deze online videocursus…

… leer je hoe je klanten en verkopen uit je website haalt door middel van zoekmachineoptimalisatie (SEO), social media, e-mailmarketing, affiliate marketing en betaalde advertenties (je leert niet hoe je dit toepast, ik focus op organische strategieën).

Daarnaast leer je wat het allerbelangrijkste is voor resultaat uit je website, hoe je meer volgers krijgt en hoe je de statistieken van je website toepast voor nóg meer resultaat.

Deze cursus is voor jou als je bereid bent om tijd te steken in je website. Als je enthousiast wordt van het idee dat je heel veel kunt doen met je website om klanten te genereren. En daar ook actief mee aan de slag wilt gaan.

Ben jij er klaar voor om je website voor je te laten werken?

Wat zeggen cursisten?

Wil je dat je website je klanten en inkomsten oplevert? Ga dan actief aan de slag met (website)marketing. Maak je bedrijf vindbaar en zichtbaar. Zodat de klanten vanzelf naar jou toe gaan komen.

Waarom deze cursus om van je website een klantenmagneet te maken?

Mijn naam is Sabine Boogaard, een kick-ass doener, no-nonsense ondernemer en altijd enthousiast over alles. Eind 2014 emigreerde ik naar Colombia, waar ik nog steeds woon. Vrijwel direct startte ik met bloggen over mijn leven en reizen in Colombia.

Binnen een jaar tijd groeide mijn blog uit tot de grootste Colombia-blog van Nederland. Met zo’n 10.000 bezoekers per maand. Door de bekendheid en goede vindbaarheid op Google die ik daarmee genereerde verscheen ik in online en offline tijdschriften, op de radio en in podcasts. En het allerleukste: doordat ik met mijn verhaal naar buiten treed en goed vindbaar ben op Google, heeft TEDx mij gevonden en gaf ik in oktober 2019 deze TEDx talk.

In 2017 startte ik mijn eigen bedrijf als webdesigner en professioneel blogger. Met de kennis die ik eerder had opgedaan maakte ik mijn website binnen no-time winstgevend. Omdat ik aan de andere kant van de wereld woon en ik mijn klanten niet via offline marketing kan bereiken, leerde ik snel hoe ik via online marketing doorlopend klanten en verkopen genereer.

In deze online videocursus deel ik met jou de marketingstrategieën die mij na ruim 8 jaar ervaring nog steeds al mijn klanten opleveren.

Dit is wat je gaat leren:

Wat waren ook alweer de doelen van je website? Het is belangrijk om die eerst duidelijk te hebben, aan de hand daarvan ga je de beste strategie bepalen.

Wat is het allerbelangrijkste om klanten uit je website te halen? Welke strategie je ook kiest, dit moet je eerst duidelijk hebben.

We beginnen met SEO (zoekmachineoptimalisatie). Hoe werkt het en wat moet je ervoor doen om te laten werken voor je website. Ook vertel ik je hoe lang het duurt voordat SEO resultaat oplevert.

Je website en social media gaan eigenlijk altijd samen. Maar hoe dan? Hoe zet je social media in voor meer resultaat uit je website? Hoe krijg je meer volgers en bereik met Facebook en Instagram?

Hoe werkt het, welk mailprogramma past bij jou en wat kun je ermee? Leer wat de mogelijkheden zijn en zie voorbeelden op mijn eigen websites. Inclusief uitleg over Mailchimp en ActiveCampaign / Mailblue.

Een vrij passieve en goede manier om geld te verdienen met je website. Hoe werkt het, hoe pas je het toe en hoe haal je er het meeste geld uit? Ikzelf doe al jaren aan affiliate marketing en kan je er alles over vertellen.

Wel of niet betaalde advertenties inzetten? In deze module leg ik uit wanneer betaalde advertenties ideaal zijn en wanneer niet. Je leert dus niet hoe je betaalde advertenties inzet.

Hoe kom je aan volgers en bezoekers op je website? Die heb je voor veel strategieën namelijk nodig. Ontdek het hier.

Meten is weten, dat geldt eigenlijk voor alles en ook voor je website. Hoe haal je meer uit je website met statistieken? Inclusief de basics van Google Analytics.

Deze bonussen krijg je er gratis bij:

10 hoofdregels voor goed website design (t.w.v. €15,-)

Klanten en inkomsten halen uit je website begint met het website design. Als dat niet goed zit dan wordt het niks. Essentieel dus om je website zo te maken dat een bezoeker ook daadwerkelijk op je website blijft, contact met jou opneemt of een aankoop doet.

Videotutorial voor ActiveCampaign / Mailblue  (t.w.v. €15,-)

ActiveCampaign en Mailblue zijn één van de meestgebruikte mailprogramma’s onder ondernemers. Bedoeld voor e-mailmarketing, het schrijven van nieuwsbrieven en het maken van funnels. Toch handig als je weet hoe je dit allemaal doet! Met deze bonusvideo kun je meteen aan de slag.

Support (t.w.v. €150,-)

Onder elke module kun je vragen stellen. Je ziet ook de vragen van anderen en mijn antwoorden daarop. Zo sta je er niet alleen voor.

Meld je aan voor de videocursus ‘Maak van je website een klantenmagneet’

En zorg dat je website voor je gaat werken.

Wil je meer leren over SEO en bloggen?
Deze videocursus vind je ook GRATIS in de online cursus bloggen.

Marketingstrategieën voor je website

Dit is wat je krijgt

De online cursus ‘Maak van je website een klantenmagneet’ (€55,-)

Videotutorial voor ActiveCampaign / Mailblue (€15,-)

10 hoofdregels voor winstgevend website design (€15,-)

Support (€150,-)

Van: €235,-
Nu voor €55,-

Jouw vragen beantwoord

Ben je ondernemer, al een tijdje bezig en al helemaal bekend met de bovengenoemde strategieën? Dan zal deze cursus weinig toegevoegde waarde voor je hebben.

Je hebt levenslang toegang of totdat ik ermee stop, maar dat is niet heel waarschijnlijk 😉 Je kunt de cursus dus op je eigen tempo volgen en later terugkijken.

Nee, omdat ik in het buitenland woon wordt de BTW verlegd en betaal je deze dus niet. De prijs die je ziet op deze pagina is de prijs die je betaalt.

Jazeker! Onder elke module en hoofdstuk is een mogelijkheid om vragen te stellen. Je kunt ook gestelde vragen van andere cursisten bekijken en de antwoorden daarop. Ik reageer altijd.

Ja, na betaling ontvang je direct een e-mail met je inloggegevens. Je kunt dus meteen beginnen.

Ja zeker dat kan. Stuur een bericht via de chat rechtsonder op deze pagina (kan ook als ik offline ben, volg de stappen en ik mail je zsm terug) of stuur een mail naar info@sabineboogaard.nl.