In 5 stappen een eigen bedrijf als webdesigner

GRATIS E-BOOK: IN 5 STAPPEN JE EIGEN BEDRIJF ALS WORDPRESS WEBDESIGNER

Het zit al een tijdje in je hoofd: de droom om een eigen online onderneming te starten als webdesigner. Locatie onafhankelijk werken, jezelf continu ontwikkelen, doen waar je blij van wordt en met jouw passie en talenten veel mensen helpen.

Maar… hoe start je een eigen bedrijf als webdesigner?

In 2017 maakte ik zelf een radicale carrièreswitch van epidemioloog in loondienst naar mijn eigen onderneming als webdesigner. Opeens was ik online ondernemer en moest ik als groentje in dit wereldje klanten vinden en mijn bedrijf opbouwen.

Inmiddels ben ik jaren verder en heb ik een succesvol online bedrijf opgebouwd als webdesigner & blogger. Met de vrijheid en groeimogelijkheden waarvan ik altijd droomde.

Wil jij dat ook? In dit gratis e-book vertel ik je in 5 stappen hoe je je eigen online bedrijf als webdesigner opzet. En ontdek je:

  1. Hoe ikzelf mijn bedrijf vanuit het niets heb opgebouwd;
  2. Of het werk als online ondernemer en webdesigner bij je past;
  3. Wat mijn eigen bedrijf mij heeft opgeleverd.

Download nu gratis het e-book en lees hoe ook jij jouw droom van een eigen bedrijf als webdesigner waarmaakt.