De layout van je WooCommerce webshop aanpassen en verkoopfunnels maken.

Cartflows videotutorial

Meer verkopen WooCommerce webshop

Wat is Cartflows?

Cartflows is een WordPress plugin waarmee je de betaalpagina’s van WooCommerce verandert en checkoutfunnels maakt.

Daarmee maak je het betaalproces voor je klant een stuk makkelijker, gebruiksvriendelijker en sneller.

Maak je gemakkelijk bedankpagina’s na aankoop, iets dat in WooCommerce niet zomaar kan. WooCommerce heeft een standaard bedankpagina, die je niet makkelijk kunt aanpassen en al helemaal niet per product. Dat kan wel met Cartflows.

En kun je converterende upsells en kassakoopjes toevoegen die niet te missen zijn.

Cartflows maakt betalen in WordPress dus niet alleen makkelijker en sneller, maar het zorgt voor meer verkopen uit je webshop of online leeromgeving.

Meer weten?

Kijk als voorproefje gratis deze eerste video uit de cursus, met daarin uitleg en voorbeelden van het verschil tussen de betaalpagina’s van WooCommerce en de checkout van Cartflows.

Meer verkopen uit je webshop of online leeromgeving? Zorg dan voor een makkelijk en aantrekkelijk betaalproces voor je klant. En voorkom dat potentiële kopers op het laatste moment afhaken.

Loop jij hier tegenaan met je webshop of online leeromgeving?

Je haalt te weinig verkopen uit je webshop of online academy
Potentiële kopers klikken wel door naar de product pagina, maar kopen niet
Je wilt eigenlijk de layout van de WooCommerce pagina’s aanpassen, zoals de betaalpagina en de bedankpagina, maar dat lukt niet
Je wilt tijdens verkopen ook een ander aanbod doen, een upsell van een e-book naar de bijbehorende cursus bijvoorbeeld, kassakoopjes aanbieden, of een extra bijpassend product verkopen, maar met WooCommerce gaat dat niet

Stel je voor dat je veel meer verkopen uit je webshop of online academy haalt. En je daarmee je omzet van je bedrijf en (passief) inkomen enorm verhoogt.

Stel je eens voor, na het volgen en toepassen van de Cartflows tutorial:

1. Klikken potentiële kopers wél door naar de betaalpagina en doen zij de aankoop. Wat jou moeiteloos meer omzet oplevert.

2. Ziet jouw webshop er veel aantrekkelijker uit, met snelle, makkelijke en converterende betaalpagina’s en checkoutfunnels. Waar potentiële kopers wél doorklikken en betalen.

3. Heb je in een handomdraai een landingspagina, betaalpagina en bedankpagina gemaakt die je ook nog eens helemaal kunt aanpassen zoals jij het wilt. Geen gedoe meer met de standaard templates van WooCommerce. Die zijn vanaf nu verleden tijd.

4. Kun je gemakkelijk kassakoopjes of upsells toevoegen, voor nóg meer verkopen.

Hoe bereik je deze resultaten?

Hoe wijzig je WooCommerce betaalpagina

Met deze Cartflows tutorial…

… leer je in slechts 2 uur tijd en 7 video’s wat Cartflows is, hoe het werkt en hoe je het instelt.

Je kunt elke video meteen toepassen op je eigen WordPress website. Dus na het kijken van de Cartflows tutorial heb je meteen je eerste funnel staan.

Heb je heel veel producten in je WooCommerce webshop en wil je niet voor elk product een funnel moeten maken? Hoe je dat oplost leer je ook in deze videotutorial.

Ben jij er klaar voor om de standaard WooCommerce checkout achter je te laten en een professionele en converterende look te creëren? Klaar voor meer verkopen met je webshop of online leeromgeving?

Ben je klaar met de standaard layout van WooCommerce? Wil je dat klanten in zo min mogelijk klikken kunnen kopen? Ben je al een tijdje op zoek naar een manier om voor elk product in je webshop een andere bedankpagina te maken? Wil je tijdens het afrekenproces in WooCommerce ook kassakoopjes of uppsells aanbieden? Dan is Cartflows voor jou.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sabine Boogaard, een kick-ass doener, no-nonsense ondernemer en dol op techniek. Eind 2014 emigreerde ik naar Colombia, waar ik nog steeds woon. In 2017 maakte ik een radicale carrièreswitch van epidemioloog naar webdesigner en blog-coach. Daarnaast beheer ik sinds 2015 één van de grootste Colombia-blogs van Nederland en België.

Op mijn bedrijfswebsite en Colombiablog samen verwelkom ik zo’n 17.000 bezoekers per maand. Waarvan er zo’n 85% via Google komen. Die goede vindbaarheid leverde mij in 2019 deze TEDx talk op.

Met de vele bezoekers genereer ik affiliate inkomsten, krijg ik doorlopend website-aanvragen en worden mijn online cursussen verkocht. Al mijn landingspagina’s zijn verbonden aan een checkoutfunnel van Cartflows. Een manier om het mijn klanten zo makkelijk mogelijk te maken. En voor mij om meer omzet te behalen.

In deze Cartflows videotutorial leer ik je stap voor stap hoe jij ook op een makkelijke en goedkope manier converterende checkoutfunnels en betaalpagina’s maakt.

Dit is wat je gaat leren:

Uitleg over wat Cartflows is en wat je ermee kunt. Ik laat hierin zien wat de mogelijkheden zijn en hoe je betaalpagina’s eruitzien met Cartflows in vergelijking met de standaard WooCommerce checkout.

In deze video leg ik je stap voor stap uit hoe je Cartflows download op je website. Zowel de gratis als de betaalde versie. Ook ga ik door de instellingen die je goed moet zetten voordat je begint met het maken van checkoutfunnels.

In Cartflows kun je een checkoutfunnel en betaalpagina’s maken per specifiek product, maar ook één funnel voor alle producten. Dit verschil is belangrijk om te weten, zodat je weet wat jij voor jouw webshop het beste kunt kiezen.

In deze video leg ik je het verschil uit en geef ik voorbeelden.

Deze module bestaat uit 2 video’s van een halfuur. In de eerste video leer je hoe je funnels maakt voor specifieke producten. De tweede video is gericht op één funnel voor je hele webshop.

Na het kijken van deze video’s en het toepassen van de stappen, heb je hierna meteen je eerste funnel klaar.

Zodra je funnel staat wil je deze natuurlijk koppelen aan je product, zodat je klant ook daadwerkelijk op de juiste betaalpagina terechtkomt en de juiste funnel doorloopt. In deze video leer je 3 manieren:

  1. Koppelen aan een landingspagina
  2. Koppelen aan een product
  3. Koppelen aan een Learndash cursus

Als laatste is het tijd om je funnel te testen. Staat alles goed? Komen de betalingen goed door? Staat alles goed op de bedankpagina?

Na de test ben je klaar om online te gaan met je nieuwe WooCommerce checkoutfunnel!

Koop de Cartflows tutorial en start meteen!

7 video’s, ongeveer 2 uur aan content

Onbeperkt toegang

Na de videotutorial heb je meteen je eerste checkoutfunnel klaarstaan

Online support: per module kun je vragen stellen

Nu voor €55,-

WooCommerce Checkout funnels e betaalpagina's voor meer verkopen

Jouw vragen beantwoord

Cartflows is een plugin die je gebruikt op een WordPress website in combinatie met een WooCommerce webshop.

Je hebt dus een webshop nodig gemaakt met WooCommerce. Hierin maak je de producten die je aan Cartflows koppelt.

Deze tutorial is alléén voor Cartflows, WooCommerce en WordPress wordt hierin niet uitgelegd.

Hoe WooCommerce werkt, hoe je producten maakt of hoe je online cursussen maakt behoort niet tot deze videotutorial.

Wil je een webshop en online academy maken? In deze cursus leer je een online leeromgeving opzetten. WordPress, WooCommerce, Learndash én Cartflows worden daarin uitgebreid behandeld.

Deze tutorial is het best geschikt voor ondernemers die al een WooCommerce webshop hebben. Als je deze nog moet maken en je wilt weten hoe je dat doet, dan kun je beter voor deze cursus kiezen. Daarin zit de Cartflows tutorial inbegrepen.

Cartflows kun je gratis downloaden. De gratis versie van Cartflows is voldoende om converterende betaalpagina’s en gepersonaliseerde bedankpagina’s mee te maken.

Wil je echter meer, zoals upsells en kassakoopjes, dan moet je zelf één van de betaalde abonnementen van Cartflows aanschaffen.

Een webshop gemaakt met WooCommerce en de betaalde versie van Cartflows is net zo mooi en uitgebreid als die van het bekende Plug&Pay, maar vele malen goedkoper.

Omdat ik in het buitenland woon hoef ik geen BTW te vragen aan buitenlandse klanten. Je hoeft dus geen BTW te betalen. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt.

Ja zeker dat kan. Stuur een bericht via de chat rechtsonder op deze pagina (kan ook als ik offline ben, volg de stappen en ik mail je zsm terug) of stuur een mail naar info@sabineboogaard.nl.